2777
2789
عنوان

یه کلمه از لهجتون بگید ک بقیه معنیشو نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 32785 بازدید | 1061 پست

آوجیج اشکنه با سیب زمینی پیاز و رشته و تخم مرغ

امروز لبخند زدی؟ ☹️🌸 یار مهربان کتاب و یار نامهربان همین گوشی تو دستت😜 برابری رو باور نکن! کدوم مردی وقتی تو بری سر کار نصف کارهای خونه رو بی چون و چرا انجام میده؟! کدوم مردی وقتی تو زایمان کنی تربیت و درس و مشق بچه رو گردن میگیره؟! اگه نگران خرج هستی هم عرف و اجتماع میگه وظیفهٔ مرده هم خدایی که تو رو آفریده قبل از تو به این فکر کرده و اجرت المثل و نفقه و مهریه و شیریها و ... رو برای همین گذاشته . آزادی رو باور نکن ! آزادی ای که باعث میشه دخترها هرروز دم دستی تر بشن و حتی به مردها باج بدن تا شاید بیان خواستگاری و به ازدواج سفید هم راضی بشن در حالیکه قبلا دخترها انقدر ارزشمند بودن که یه مرد چند سال منتظر شنیدن جواب بله ازشون بمونه : هفت سال القصه بس آشفته بود ، با سگان کوی دختر خفته بود ، خدا برای اینکه تو دام این مردهای سودجو نیفتی حجاب رو گذاشته 🌸  مخالف تجملات مخالف مصرفگرایی و مخالف نوشابه😂 خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم گرسنگی کشیدنم برای روزه و فحش شنیدنم بخاطر حمایت از مسلمونای دیگه ، مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 هروز تو سجده ۵ دقیقه با خدا حرف بزن / حرم امام حسین ۱۶۴۰ / نذر ۱۰۰۰۰۰۰صلوات به نیت ظهور سهم شما هرچقدر که میتونی بی عدالتی بزرگترین رنج ماست و عدالت فقط در دست امام زمان هست 🌸

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گشتل ورگشته دت کنسه د عمرا کسی این جمله رو ترجمه کنه

گشتم نبود دیت کنسل شد؟😂😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بیشتر ببینید
خودم بلدم هاهاهاااا 😌😌🤣ولی من فولممم 😭🤣یادته میگفتم میخوام یاد بگیرم ؟ خب الان بلدم 😌🤣

زهرمار ها هاها😒🤣

اره یادمه

واو براوو

حالا چه کارش کردی مدرکشو

بین المللیه؟🤣🤣🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
هر چی میگم ترکی عه

ترکی؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

لا یزت مایسوا استکان واحد اشرب عشر مرات امشی للدشویی انشالله باچر اخدرلچ😂🤍

کاش یکی تزجمه میکردد😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بیشتر ببینید
حالا چندتا بامزه دیگشم بگو لطفاا

پِت قِین = دماغ گنده 

مَمینَه = میمون😂 ب عنوان فحش میگن

سَرَ پِل = سر ب هوا

گیس بُرِسَه = گیس بریده😂

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
مادر بزرگم ترکه چون حرف میزنه یاد گرفتم خودم تهرانی ام

خب مودبانه‌ی گمشو چی میشه

یا مثلا دست از سرم بردار همچین چیزی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨