2777
2789
عنوان

شما هم وابسته خونتونید 😆⁉️💘

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من خونه خودم فقط 

هیچ‌جا نمیتونم بمونم حتی خونه بابام 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
2805
چراااا؟ دلیلش چیه منم اینطوری شدم

نمی‌دونم بخدا

متاهلی؟

من هرجای که شوهرم باشه و بچم باشه دلم آروم میگیره

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

آره متاهلم سر خونه زندگی خودمم

پ بخاطر همونه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من تقریبا چند ساله اینجورم نمیدونی به قران حتی دوست ندارم خونه بابام برم دوماه یک بار میرم خونه باب ...

آخ آخ چرا دلیلش چیه ؟ 🥲 

منم همین مدلی ام انگار فقط دلم میخواد خونه خودم بمونم 

وقت رفتن میشه ناراحت میشم

هومشما چند ساله ازدواج کردی

۴ ساله عروسی کردم 

آخ آخ چرا دلیلش چیه ؟ 🥲 منم همین مدلی ام انگار فقط دلم میخواد خونه خودم بمونم وقت رفتن میشه ناراحت ...

البته من فکر میکنم دلیلیش این باشه که خانوادم زیاد لزم کار میکشن زیاد خوب تحویل نمیگرن والبته مجرد بودم اذیتم کردن

تازه اگه شوهرم اصرار کنه بگه برو خونه مامانت میخوام کله اش بکنم

😂😂😂😂😂

خداروشکر کلی آدم پیدا کردم با این تاپیک که عین خودمن 

من خودم درونگرا تشریف دارم 😅 فکر میکردم از اونه