2777
2789
عنوان

اگه الان برم یه چای بذارم نرماله

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 92 پست
چای نپتون داری؟ اگ داری، بزن ب تن

دارم هم نپتون هم معمولی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من همین الان سماور رو روشن کردمعاشق شب ارامش و سکوت و تنهایی چایی خوردنم،چ😬

همسر من عاشق چایی سماوره جرات نمی کنم بگم چایی میگه الان بزار😅😅😅

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
نگران نباش خوابت میبره عزیزم کافئینش اونقدر زیاد نیست ، باشه هم فردا جمعه‌اس فدای سرت ، برو چای بذار ...

😀باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

برو بزار نرماله 

منم یه کم پیش گذاشتم الان ریختم خیلی چسبید مخصوصا بعد از یه روز پر کار و خستگی روزه هم که بودی دیگه هیچی ....

کلا من وقتی بچه هام کوچیک بودن شبا بعد از اینکه میخوابوندنشون چایی میزاشتم تنهایی واسه خودم تو ارامش بخورم چون به یه تایم تنهایی وبدپن شلوغی نیاز داشتم

خدایااااچرا بد باشه ببین میلت میکشه دیگه یا نه به امیالت احترام بزار

باشه مهربان

از نظر من نرماله چایی خواب منو نمیپرونه. خودمم الان خوردم. قبول باشه عباداتت

سپاس بانو قبول حق

قبول باشه گلم یه کوچولو دم کن 

من یه فلاسک دم کردم فقط یه دونه تونستم بخورم 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
اره برو بذار منم میخام دیشبم این موقع با ابجیا درست کردیم خخخ

چه خوب دور همی،جمتون همیشگی باشه عزیزم

2810