2777
2789
مثلا ف..ال قهوه به قول دوستمون اگر ف..الگیر کار بلد باشه درست میگه میتونه تا ۹۰ درصدم بگه برات .ولی ...

راست میگی باید این کنجکاوی رو کنار بذارم من خودم تفریحی دوست دارم بعضی وقتا فقط محض کنجکاوی…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزدلم همچنین😘❤البته خدا یه چی میدونس به حرف حافظ توجه نکرد خداروشکر نشد😂

همینطوره.به هر حال گرفتن ف.ال بهونه هست و خود خدا انشالله بهترین ها رو برای همه بندگانش رقم میزنه

2805
مثلا ف..ال قهوه به قول دوستمون اگر ف..الگیر کار بلد باشه درست میگه میتونه تا ۹۰ درصدم بگه برات .ولی ...

همینطوره.درسته حرفتون.البته من خودم فکر میکنم 90% حرفاشون الکیه

به هر حال در زندگی همه سفر هست.مشکلات کاری هست.مریضی اطرافیان هست

دقیقا اینا رو بیان میکنن

دلیلش؟

من خودم  خیلی پیگیر این چیزا بودم .یکی دوبار اینکارو کردم .وقتی خیلی رفته بودم توی  این چیزا بعد یه مدت حالم بهم ریخت خواب بد دیدم گرفتار کردم اعصاب و روان خودمو ...حالا این تجربه منه ولی خب واقعا هم درست میگفت هر چی میگفتا ولی این کارا یه حس بدی روت میزاره یه سنگینی یه ترس .. نمیدونم شاید همه هم این مدلی نشن یا نباشن .. ترجیح اینه که بشینی برات پیش بیاد تا بدونی اتفاق بدی می افته خدایی نکرده 

من خودم خیلی پیگیر این چیزا بودم .یکی دوبار اینکارو کردم .وقتی خیلی رفته بودم توی این چیزا بعد یه ...

درسته کاملا.بهتره که انجام نشه و ادم در زمان خودش بدونه چه اتفاقی حالا اتفاق خوب یا بد برات بیوفته

ممنون از راهنماییتون

راست میگی باید این کنجکاوی رو کنار بذارم من خودم تفریحی دوست دارم بعضی وقتا فقط محض کنجکاوی…

اره ادم کنجکاو میشه واقعا .ولی مثلا هم چیزای خوبو برات میگه هم چیزای بدو . ذهنتو درگیر میکنه با اون چیزای بد .. بعد اون ف..الگیر زرنگه  مثلا اگه کاربلد باشههه یه چیزیو تمام زوایاشو میدونه ولی فقط یکمشو بتو میگه . حالا اگه اون مسئله چیز خوبی نباشه نگرانیش تو دلت میمونه ..والا ما یسال دوسال پیش یبار اینکارو کردیم هنوز  داریم فکر میکنیم به حرفاش .بیخیال بشو نیسیم 😂 اون قسمتای بدی که ممکنه بگه تو مخه با حس سنگینیه بعدش ..

همینطوره.درسته حرفتون.البته من خودم فکر میکنم 90% حرفاشون الکیهبه هر حال در زندگی همه سفر هست.مشکلات ...

اره یه چیزاییم تو زندگیه همه هست دیگه چاشنی حرفاشون میکنن . ممکنم هست کلا از بیخ سرکاری باشه اگرم درست باشه یه جور دیگ گرفتاری داره تو ذهن و روان

اره ادم کنجکاو میشه واقعا .ولی مثلا هم چیزای خوبو برات میگه هم چیزای بدو . ذهنتو درگیر میکنه با اون ...

اره دقیقا.به نظرم که ادم سعی کنه سراغ اینا نره بهتره منتهی من دوست داشتم واقعا بدونم که تارو.ت واقعا درست هست یا نه؟

اره ادم کنجکاو میشه واقعا .ولی مثلا هم چیزای خوبو برات میگه هم چیزای بدو . ذهنتو درگیر میکنه با اون ...

ولی خب من یکی از اشناهامون خیلی زندگیش بهم ریخته بود تا حدی ک کارشون ب طلاق رسیده بود زنه ب جنون رسیده بود پیش همینا رفت تا گفتن جاریش طلسمش کرده🤦‍♀️ طلسم رو پیدا کرد کلی بدبختی کشید ک طلسم رو باطل کنه الان خوب خوب شدن

بعضی وقتا انگار راهیه ک خدا جلو پات میذاره بفهمی نمیدونم

ولی خدا نگذره از اونایی ک از این فالگیرا و دعانویسا واس بدبخت کردن بقیه استفاده میکنن

ولی خب من یکی از اشناهامون خیلی زندگیش بهم ریخته بود تا حدی ک کارشون ب طلاق رسیده بود زنه ب جنون رسی ...

دعا و جادو خیلی بده .منم اعتقاد دارم به این کثافت کاریا که واقعا نابود میکنه زندگیارو .اصن توی قران هم راجبش صحبت شده . ولی اینکه همینطوری محض کنجکاوری بری فالگیر این من میگم نکنی بهتره ...  . یا مثلا فقط حالت بده بگی برم  دعا نویس باطل کنه طلسممو .. اینارو باید بیخیال شی .شاید ولی یکی میدونه یه جاریی چیزی گند زده براش اون حالا شاید اوکی باشه بری پیدا کنی باطلش کنی به روشای مثبت 😂

ولی اره خدا نگذره ازشون که تو این دوره زمونه این کارارو میکنن عقب مونده و بدبختن بخدا از حسادت منفجر شدن 

2810