2777
2789
عنوان

تولدم بود زیاد راضی نبودم دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 73 پست

چه اهمیتی داره واقعا 

از چی ناراحتی از اینکه  کادو گرون نداده یا چی؟؟

مهم اینه برات ارزش قائل شده و  برات کادو خریده 

من که هر سال خودم یادآوری میکنم تولدمو 

تبریک بگن😂

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ماها که شوهرمون هیچچچ کاری نمیکنه آرزوی همین گل و کیک رو داریم😆

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
2805
چه اهمیتی داره واقعا از چی ناراحتی از اینکه کادو گرون نداده یا چی؟؟مهم اینه برات ارزش قائل شده و ب ...

بابا من به شوهرم میگم لااقل یه بار یه کیک کوچولو بگیر 

هیچوقتم نگرفته

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ابجی عزیزم شوهر تو خیلی خوب بوده ک یادش مونده و این خیلی خوبه بعضیا ارزو دارن فقط یه تبریک خالی از کسی ک واسشون عزیزه بهشون بگن این گل و کیک خودش دوکادو حساب میشه من پدرم هیچکدوم واسم نخرید 

همین که حواسش به این موضوع بوده و رفته گل و کیک خریده ارزشمنده .

حتما که نباید کلی هزینه کرد .مهم اون دوست داشتنه هست .

خیلی از مردا همین کار رو هم بلد نیستن .

البته آدم ها با هم متفاوت هستن 

2810