2777
2789
عنوان

دخترا که ژل زدید بیاید

133 بازدید | 25 پست

من یکشنبه هفته قبل ی سی سی ژل نورامیس زدم چند روز اول که ورم کرده بود شدیدد از خودم میترسیدم🥲😂

الان حس میکنم ی کوچولوش مونده ولی لبم اون فرمی که توقع داشتم حجم بگیره و همه میگفتن میشه نشد، اون جاییم ک ژل زدم کلینیک بود اون سی سی2800 میگرفت گول عکسا پیجشم خوردم ک کلی زرق و برق و فلت بودن نمونه کاراش، ولی ی دکترم داریم کارش واقعا محشره از نزدیک دیدم حیف اون سی سی3800 میزد نرفتم..

الان میخام ترمیم برم یه هفته دیگه برم پیش همین دکتره، بگم نیم سی سی بزنه یا ی سی سی؟ میترسم بگه ی جا دیگه زدی خوب در نمیاد و اینا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره ب خود پزشک بگی پیشنهادت برای فرم صورتم چیه و چند سی سی مناسبه.

من چونه ندارم ، همیشه چونمو فیلر میزنم و از خود پزشک میخوام تصمیم بگیره چقد لازمه و چطور..

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
2805
۱ سی‌سی یا خدااا😂

زیاده؟ چون من لبم بازیک بود الانم از سی سی اولیه 100 درصدش 7.8 درصد مونده باشه چون برگشتم رو اول🥲

من میخام تک سی سی استفاده کنم نیم سی سی نمیدونم میزنن ازش یا ن

بهتره ب خود پزشک بگی پیشنهادت برای فرم صورتم چیه و چند سی سی مناسبه.من چونه ندارم ، همیشه چونمو فیلر ...

چندبار تا حالا فیلر زدید ؟ من بار اول نصفش رفت دوباره زدم برا چونه . قراره تا ابد ادامه داشته باشه این فیلر زدن؟

بهتره ب خود پزشک بگی پیشنهادت برای فرم صورتم چیه و چند سی سی مناسبه.من چونه ندارم ، همیشه چونمو فیلر ...

اره بهش میگم

دکتره معروفم شده انقد کارش خوبه ولی قیمتاش خیلی بالاست..

و پیجی ک ازش ژل میخره رو دارم مثلا نورامیس1800 میفروشه ب دکتر ولی خود دکتر من برم بزنم پیشش سی سی3800 میگیره ینی دو تومن دستمزد

چندبار تا حالا فیلر زدید ؟ من بار اول نصفش رفت دوباره زدم برا چونه . قراره تا ابد ادامه داشته باشه ا ...

در سال دوبار میزنم عزیزم

مقدار زیادیش جذب میشه عزیزم

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
چندبار تا حالا فیلر زدید ؟ من بار اول نصفش رفت دوباره زدم برا چونه . قراره تا ابد ادامه داشته باشه ا ...

اگه جراحی چانه کنی دیگه کارت راحته اگه ن که ژل موقته و مارک خوب بزنی نهایت ۶ ماه هی باید بری بزنی باز

من همون 12 روز پیش ک زدم اولین بارم بود

نه دفعه اول بزنی دوبار برا ترمیم بری دیگه کامل موندگار میشه

اره بهش میگمدکتره معروفم شده انقد کارش خوبه ولی قیمتاش خیلی بالاست..و پیجی ک ازش ژل میخره رو دارم مث ...

منم جایی ک میرم پزشکه بیشتر پول معروفیتش رو میگیره

اما خب لااقل خیالم راحته که تزریقش اصولیه

اگه جراحی چانه کنی دیگه کارت راحته اگه ن که ژل موقته و مارک خوب بزنی نهایت ۶ ماه هی باید بری بزنی با ...

آره منم تو فکر پروتز چونه بودم . اولش فکر میکردم سری دومی که زدم دیگه موندگاره برا همیشه 😁

2810