2777
2789
عنوان

شوهرممم میسوزهههه هاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترین کارو میکنی عزیزم

بخدا اویل اقد سختی کشیدم تا زنوگیم جم بشه قید دانشگاهمو زدم با شرایط بدش کنار اومدم حتی یکسال با ی مانتو سر کردم ک اقا ماسین بخره جیکم در نیومد ولی در اخر اقد برومش بللا فک کرد واقعا من درحدش نیستم 

رحم نکن بهش آفرین

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
2805
بخدا اویل اقد سختی کشیدم تا زنوگیم جم بشه قید دانشگاهمو زدم با شرایط بدش کنار اومدم حتی یکسال با ی م ...

اشتباهه واسه مرد نباید دلسوزی کنی 

مرد جماعت یکم بره بالا از خود بی خود میشه و هر کاری بخاد میکنه فکر میکنه چخبره

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
امشب میگفت بفکر پول پیش باش گفتم حتمااااا اینجور میگه ک من خرج نکنم

با لجبازی نگو که چپ کنه.با سکوت و چراغ خاموش خرججججج کن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خوب الان کجاش سوزش داشت برا شوهرت اونکه کارخودشو کرده

ن در حد چت و تماس بود ک فهمیدم کاری باهاش کردم ک ۱۰۰ بار گریه کرد زندگیو جهنم کردم براش جوری ک زنگ زد ب داداشم گفت من گوه خوردم غلط کروم اشتباه کردم

ایی اونجای افغانی ۲۰ سال بزرگتر😬😬😬

دقیقاااااا عکس زنه رو دیدم فقط ۵۰ تن کرم زدا بود ارایش ناجور ب خودشو خانوادش گفتم گفتم چیزی از ارزش من کم نشد خیانتم کرد لیاقت خودشو نشون داد نشون داد من حیف شدم و ب سرش زیادیم

دقیقاااااا عکس زنه رو دیدم فقط ۵۰ تن کرم زدا بود ارایش ناجور ب خودشو خانوادش گفتم گفتم چیزی از ارزش ...

واقعنم لیاقت خودش بوده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بچه دارم مجبورم ولی همه رو درجریان گذاشتم خانواده خودشو و خانوادم خودمو دنبال یکبار اشتباه کردنشم تا ...

خوبه ولی ب شرطی که خانوادش تو رو مقصر نکنن آخه دیدی که همه جوره پشت پسر عتیقشونن

در کل خوب کاری میکنی ب خوت برس کارهای زیبایی رو صورتت انجام بده ب هیکلت برس طوری ک تو خیابون بهت نگاه کنن اونوقت شوهرت حسابی جر میخوره 

خوبه ولی ب شرطی که خانوادش تو رو مقصر نکنن آخه دیدی که همه جوره پشت پسر عتیقشونندر کل خوب کاری میکنی ...

اره حتمااا 

بخدا قیافم خوبه همه ازم تعریف میکنن قدمم ۱۶۰ هستش تیپو استالیمم خوبه از لحاظ خونه داری و ...خوبم نمیدونم شوهرم چ مرگش بود خودشم میگه میگه نمیدونم چم‌شد رابطه زناشویمونم خوبه چی بگم خاهر اینم شانس منه

2810