یه حوری میشناسم الحق که حوریه مثل ماهه چشمای آبی مژه ها و موهای بور کپی روسهاست و چهره ی گرمی داره بخدا خدا برای این سنگ تموم گذاشته ولی هر روز یه نامزد عوض میکنه 😅😅
بابای نامزد قبلیش عموی ناتنیم براش لنکروز خرید بخدا یعنی اینقدر خوشگله دل پیرمردها هم برده ماشالله ماشالله واقعا😁😁
به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا برووحالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
والا وقتی میبینتم فقط گاز میگیره خرجم میکنه حضوری خوبه ولی بعدش غیب میشه
عه زنگ و پیلمو اینا نمیده اصن؟ یا دیر به دیر میده؟
میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
من تنهام میترسم بخوابم فعلا اینجام اما تو برو بخواب دمت گرم ازت راضی بودم از فردا بیا استخدامی😂😂😂 ...
حله هر پست دعوا ۱۰۰ تومن هر لایک کردن تو ۱۰ تومن
هر تعلیقی ۲۰۰
اوکی هستی؟