2777
2789

فروشنده ام یه شرکت به نامی و با همکارم مشغول به کاریم حدود ۱۵روز پیش یه خانمی اومد مغازه ما دقیقا یک ساعت و نیم کل مغازه رو ریخت و زیر و رو کرد و جوری اذیتمون کرد که خاستیم گریه کنیم از دستش بخدا قسم من یه جنس و ۶بار آوردم و بردم گزاشتم سر جاش آخر هم نخواست  هی میگفت شما وظیفتونه باید کار بیارین اشک مارو درآورد 

تا اینکه همکار طبقه بالایی مون که اقاست ایشون و دید و اومد گفت شما برین کنار اذیتتون می‌کنه خودم اوکی میکنم و فاکتورش رو بالاخره بست

خریدش و کرد و رفت حالا ۲تومنی خرید کرد در صورتی که مشتری های ما ۶۰میلیون خرید میکنن و اینجور حتی یک درصد اذیت نمیشیم

گذشت حالا بعد ۱۵روز شماره صاحب مجموعه رو از فاکتور برداشته زنگ زده و گفته که فروشنده هاتون اصلا بدرد نمیخوره و خسته ان و بیحال و کمک آدم نمیدن حالا صابکارمون هم اومد به ما گفت و دعوا کرد من از کار بی کار شم اون چه جوابی میده 

اگه دلسوزی نمیکردم و واقعا اونروز بی اهمیت بودم دلم نمیسوخت اون همه اذیت شدیم و کمک کردیم حالا رفته زیر آب مارو زده

من اهل نفرین و اینا نیستم ولی از ته قلبم امروز گفتم خیر نبینه😭لعنتیی

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805