اسمان۱۲۳ مدیر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 عنوان امدم خونه نامزدم پریود شدم | مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 79 پست پد هم ندارم پریود هام نامنظمه معمولا روم نمیشه بهش بگم بره پد بخره معمولا پریود هامم وحشتناکه الان نشسته بودم یهو دلم درد گرف رفتم دسشویی دیدم پریود شدم بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام امروز | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 50293 ول کن.مگه پریود چیه که حالا بیای کاراگاه بازی دربیاری بگو بیا بریم سوپر یا داروخونه ی نزدیک من خرید دارم پرسید چی بگو نوار بهداشتی.
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 نمیکنه کاری داره ..آخه معمولا خانوادها اجازه نمیدن خانوادم نمیدونن امدم خونش که بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 ول کن.مگه پریود چیه که حالا بیای کاراگاه بازی دربیاری بگو بیا بریم سوپر یا داروخونه ی نزدیک من خرید ... الان میرم میگم میخوام برم سوپر مارکت بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام
دل_شکسته_ناامید عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 3169 خانوادم نمیدونن امدم خونش که 🤐🤐🤐🤐 زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 نگران نباش بگو باید بریم داروخانه ژلوفن بگیرم مثلا گفتم خرید دارم سوییچ و بده گفت این موقع شب تنها نمیشه منتظرم لباس بپوشه بریم حالا نمیدونم برم سوپرمارکت هم پشت سرم میاد بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 13538 گفتم خرید دارم سوییچ و بده گفت این موقع شب تنها نمیشه منتظرم لباس بپوشه بریم حالا نمیدونم برم سوپرما ... اشکال ندارهولی داروخانه شاید پشتت نیاد شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 باریکلا ب خودداریتون👏👏 خیلی به عقایدم احترام میزاره در این مورد خانوادم رو هم خیلی خوب میشناسه و با اخلاق هاشون آشناس کلا سالهاس میشناسمش هیچوقت از حد خودش فراتر نرفته بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 اشکال ندارهولی داروخانه شاید پشتت نیاد یعنی برم داروخونه ؟اینجوری که قشنگ متوجه میشه برم دارخونه هی میگه چیه چیشده بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 بابا یه چیز طبیعیه چیزی نیس ک برو بگو عزیزم پریود شدم نوار احتیاج دارم همین زشته یه دفعه برم بگم پریود شدم اخه بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام
معلم_خصوصی عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 841 خیلی به عقایدم احترام میزاره در این مورد خانوادم رو هم خیلی خوب میشناسه و با اخلاق هاشون آشناس کلا س ... فقط اینکه کاش پیشش نمی رفتی با این اوصافبعدها نزنه تو روت؟
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 چقد عجیب و غریبی استارتر. ببخشید که عجیب و غریبم چیکار کنم دیگه بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 13538 یعنی برم داروخونه ؟اینجوری که قشنگ متوجه میشه برم دارخونه هی میگه چیه چیشده هرطور صلاح میدونی ولی اینطوری بهترهمن خودم تو پریود اعصابم بهم میریزه خوب شماام اگ اینطوری ایشون متوجه میشه باید بیشتر رعایت کنه دعوایی پیش نیاد شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
hu7d5de عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 947 اسی بعدا بیا بگو کارت به کجا کشید موفق شدی یا نه؟! لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 فقط اینکه کاش پیشش نمی رفتی با این اوصافبعدها نزنه تو روت؟ نه اینجوری نیست که بخواد چیزیو بزنه تو روم اگر اینجوری بود اصلا نمیومد بگیرتم با اون خانواده سمی کع من دارم بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام
اسمان۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8331 اسی بعدا بیا بگو کارت به کجا کشید موفق شدی یا نه؟! هیچی نشستم اماده شه بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام