2777
2789
عنوان

هیچ کس نیست که به حرفم گوش بده قلبم از صبحه درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 48 پست
دوست عزیز به جای اینکه دست بذاری رو آدما که هر دفعه یه مودین به جاش دست بذار رو اهداف قشنگت.. شغلت.. ...

من کلا پی همین بودم زندگیم کاملا یکنواخت شده بود شغل و درس و خانواده خیلی یهویی و شوخی شوخی این فرد وارد زندگیم شد و الانم تو مرحله ایم که احساس میکنم جایی تو قلبم داره دلم میخوادش...

سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀        ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟                            بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️   
واقعیتش من نمیدونم دقیقا باید چیکار کنی از خودت خلاقیت نشون بده

🙁🙁

سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀        ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟                            بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکلات بدم یعنی چی؟

امروز میخواستم برم بهش شکلات بدم شکلات بهونم بود قشنگ چیده بودم که حتی اگه دلیلشم پرسید بگم برای چی شکلات میدم و اینا

ولی خب سرحرف میخواستم باز کنم و حتی شده یکم نقشمو پررنگ کنم حتی به قیمت اینکه شاید مضحکشون هم بشم بازم میخواستم اینکارو کنم که این اتفاق افتاد و نشد...

2805