دوسش دارین با تمام بدی هوایی که کردن برای همین حسی به کس دیگه ای ندارین تصمیم عاقلانه بگیرین
عزیزم میشه لطفااا بگی اون چیزی که تو ذهنمه تاعید میشه؟؟؟
نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔 پس دوباره میذارم.. امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔 پس دوباره میذارم.. امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹
در آرایشگاه دیدین ، شاغل نمیشین بعد ازدواج به واسطه همسرتون شغل خوبی پیدا میکنید
@ielihameli عزیزم مطمئنی در آرایشگاه دیدم؟عزیزم بعد از ازدواج به واسطه ی همسرم منظورتون هست چه شغلی پیدا می کنم؟کسی که باهاش ازدواج دارم شغلش چیه؟مرسی گلم