2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چ گلم چند دفعه دارم میپرسم میام چک میکنم جوابی نیست

سوالت چی بود

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

عزیزم میشه بگی من کی ازدواج می‌کنم؟

به این زودیا نیست احتمالا سال بعد 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

الهی نی‌نی‌تون به حق فاطمه زهرا همیشه سالم و سلامت باشه🥺❤️❤️میشه لطفا در مورد من هرچی حس میکنید بگی ...

خیلی دلتنگشی گلم 

اون ببشتراز تو دوست داره 

بله بر میگرده

پیام میده کی ؟؟دوسم داره من خیلی داتنگم اونچی

بزودی 

همینکه خیلی دوست داره یعنی دلتنگنه

خیلی دلتنگشی گلم اون ببشتراز تو دوست داره بله بر میگرده

من کی ازدواج می کنم اوضاع شغلی ایندم رو چجوری می بینی؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ                       💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
من کی ازدواج می کنم اوضاع شغلی ایندم رو چجوری می بینی؟

زیاد طول نمیکشه 

اوضاع شغلی خوبی نداره

بچه ها من تا حالا حسمو امتحان نکردم که درسته یا نه ولی تو زندگی خودم هر حسی داشتم همون شده ـ

اگر یه موقع چیزی که گفتم نشد ازم ناراحت نشید لطفا

2810