2777
2789
عنوان

حاملگی مادرتوروخدا بیاین دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما یه دوست خانوادگی داریم تفاوت دختر بزرگش و کوچیکش ۲۰ ساله  اونم همینو گفت اون روزا ولی بعدش جورییی عاشق همن این دو تا خواهر بعدا ها هم معلوم شد مصلحتی توی به دنیا اومدنش بوده که حالا قابل گفتن نیست دختر کوچیکه الان ۱۰-۱۱ سالشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2805

اون بچه رو خدا داده یادت باشه هیچوقت ناشکری نکنی یه فامیلی داشتیم اینجوری بود حتی رفتن که بچه‌رو سقط کنن ولی هرکاری کردن نشد بعد پنج سال متاسفانه پسر بزرگشون فوت شد و الان همش میگه خداروشکر که پسرکوچیکم هست ناشکری کردم خدا بزرگه رو ازم گرفت لطفا هیچ مرحله از زندگیتون ناشکری نکنید.

خب ۴۴ که بیشتر نیست

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
۱۹ سالمه، مادرمم سنش کم نیس

نگران نباش اصلا اون بچه همه چیزت میشه قول میدم بهت والا من دختر خاله مامانم پسرش از نوه اش یک سال بزرگتره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ما یه دوست خانوادگی داریم تفاوت دختر بزرگش و کوچیکش ۲۰ ساله اونم همینو گفت اون روزا ولی بعدش جورییی ...

من ازش متنفرم میدونم تا آخر باهاش کنار نمیام این روزا به همه چی فکر میکنم با اون تو یه خونه زندگی نکنم

بیا انقد بچه دار نشدم آخرش سنم میرسه به مامان اسی و هیچ

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اون بچه رو خدا داده یادت باشه هیچوقت ناشکری نکنی یه فامیلی داشتیم اینجوری بود حتی رفتن که بچه‌رو سقط ...

عزیزم شرایط رو نمیدونی من ۱۹ سالمه آخه این چه کاریه بچه میخواستن باید ۱۰ سال پیش دست به کار میشدن من الان دختر بزرگی هستم واقعا به نظرم زشته

2810