2777
2789
عنوان

بچه ها شده گاهی توی محل کارتون

68 بازدید | 6 پست

بچه ها شده گاهی توی محل کارتون گریه کنید؟ 

من دو ساله که توی این شرکتی که هستم کار میکنم شاید بالای ده بار توی محیط کار گریه کرده باشم .... خیلی بدم میاد که نمیتونم خودمو کنترل کنم ... نمیخوام پیش بقیه ضعیف به نظر برسم... نمیدونم چکار کنم ... شما هم اینجوری شدید؟ آیا راه حلی دارید براش؟

عاره

مشتری باهام بدرفتاری کرد به حساب قورتم داد از اون ور همکارم اومد دفاع از مشتری اشکم دراومد:/

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شده اشک تو چشمام جمع بشه

نه من قشنگ اشکام میریزه پایین ... تا میخوام از خودم دفاع کنم اشکام سرازیر میشه ... دو سه باری هم بخاطر مسائل غیرکاری اینجوری شده که حین کار اشک میریختم ... هر وقت یادم میاد به هم میریزم و از خودم بدم میاد

من اونجا گریه نکردم اما اومدم بیرون گریه کردم ی مدت بعد استعفا دادم محیطش بد بود

خوش به حالت که میتونی خودتو کنترل کنی ... من اصلا کنترلی روی خودم ندارم ... آره محیط کار منم توش تبعیض زیاده و مدیرم رفتارش سمیه واسه همینم هست که اینجوری شدم