2777
2789
عنوان

تیر کشیدن واژن و پایین شکم

349 بازدید | 74 پست

خانونا من ۱۶هفته و ۳روزمه

دو روزه از خیلی پایینتر از شکمم یه ثانیه ای تیر میکشه تا واژنم روزی دو سه بار میشه خیلی میترسم یعنی علتش چی میتونه باشه

کسی تجربه ای داره

طول سرویکسم۳۹بود خوبه تو این هفته؟

تو ۱۲هفته یه سونوگرافی دیگه رفته بودم۴۹نوشته بود تو نت نوشته نباید پایین بیاد

یعنی بخاطر مرکز سونوگرافی متفاوت بوده؟

خیلی استرس دارم هنوز نشون دکترم ندادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر بزرگترشدن رحمه عزیزم

ولی برای کمشدن طول سرویکست به دکتر بگوحتما حتما

خداروشکر ۳۹ عالیه ولی چون کمشده دکتر باید اطلاع داشته باشه

وقتایی طول سرویکس میدی باید مثانه پر پر باشه ک دقیق نشون بده

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

2805
واژنم درد نداره زیر شکمم تیر میکشه تا واژنمیعنی سقط میشه؟دکترم چند روز مرخصیه نیست

نه خدا نکنه این چه حرفیه من کی گفتم سقط

استراحت کن تا دکترت بیاد

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بخاطر بزرگترشدن رحمه عزیزمولی برای کمشدن طول سرویکست به دکتر بگوحتما حتماخداروشکر ۳۹ عالیه ولی چون ک ...

۱۰روز دیگه وقت آنومالیمه

گفتم برم سونو ببینم تو این مرکز بازم اونطور نشون میده یا میاد پایین

خیلی میترسم سقط شه

نه خدا نکنه این چه حرفیه من کی گفتم سقطاستراحت کن تا دکترت بیاد

از اولشم استراحتم چون جفتم پایینه

در ضمن دکتری که واسه ان تی رفتم جفتمم خلفی زده بود این گفت قدامیه خیلی چیزاش باهم فرق داره 

۱۰روز دیگه وقت آنومالیمهگفتم برم سونو ببینم تو این مرکز بازم اونطور نشون میده یا میاد پایینخیلی میتر ...

نه عزیزم همین استرس برات سمه استراحت کن تا نوبت انومالی کار سنگین نکن

من ان تی ۳۲ بود دو هفته بعد تکرار کردم ۲۶ که سرکلاژ شدم دوهفته بعد سرکلاژ گه انومالی بود ۳۷ شد با استراحت بالا رفت

درک میکنم ادم دستش خودش نیست استرس

ولی ۳۹ خوبه نگران نباش دکترم لازم باشه دارو میده هیچچچ اتفاقی نمیفته. من کل این ۸ماه منتظر اتفاق بد بودم از بس استرس کشیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

چرا عزیزم بخاطر دردم یاچی؟خیای میترسم سقط شه

همینجوزی میگم من هم خودم هم یکی از اشناهام بخاطر یه دکتر خیر ندیده بچمون سقط شد اونم سر چیزای الکی تو همون تایم هی با خودم میگفتم چرا نرفتم پیش یکی دیگه اگه حتی یه زره به تشخیص دکترت شک کردی برو ویش یکی دیگه ضرر نداره که اون دردشکمت هم تیر کشیدنش احتمالا بخاطر بزرگ شدنشه لگنت داره بزرگ میشه ولی تو حتما به دکترت بگو

چرا 😔😔یعنی ممکنه سقط شه

عزیزم من که دکتر نیستم بعدشم من مجردم زیاد اطلاع ندارم از اطرافیانم شنیدم که تیرکشیدم زیر شکم و دردواژن تو ماهای پایین یکم بده بری دکتر خوبه 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

از اولشم استراحتم چون جفتم پایینهدر ضمن دکتری که واسه ان تی رفتم جفتمم خلفی زده بود این گفت قدامیه خ ...

پر بودن نبودن مثانه تاثیر داره دقت دکترم همینطور همیشه  یک سونوگرافی برو تغیبر نده 

ماما بمن گفت دراز میکشی متکا نسبتا تخت بزار زیر باسنت هم جفت هم کیسه اب بالا میره در روز هرچندساعت ۱۰ دیقه انجام بده 

هفته هات که بالاتر رفت باز متکا بزار ولی به پهلو باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810