2777
2789

من احسااس میکنم یه آدم مهر طلبم،اما مطمئن نییتم،حتی نمیدونم راه درمانش چحوریه،من بشدددت دنبال اینم که آدما دوستم داشته باشن و معمولا برای رسیدن به این خاسته از احساس ترحم استفاده میکنم،و مردم نسبت بهم احساس ترحم دارن،بنطرتون چیکار کنم خودمو؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بفهم آدما واقعا اون طوری که باید نمیتونن دوستت داشته باشن اونطوری که لیاقتته ولی این به این معنی نیست که پس همه بر علیه تو هستن 

برای خودت ارزش قائل شو طرف خودتو بگیر خودتو تنها نزار

2805

کسی که به خودش احترام می‌ذاره و اعتماد به نفس کافی داره در نگاه دیگران  خیلی جذاب هست. دنبال رضایت دیگران نباش چون نظرات دیگران خیلی متفاوته و تو نمیتونی همه رو راضی نگه داری. پس خودت باش و لذت ببر. انسان باش و انسانیت داشته باش همین کافیه تا ابد.

بفهم آدما واقعا اون طوری که باید نمیتونن دوستت داشته باشن اونطوری که لیاقتته ولی این به این معنی نیس ...

دقیقا‌ دارم خودمو له میکنم،احساساتمو دارم سرکوب میکنم و دارم با خودم دشمنی میکنم

میشه یکم دقیق تر و واضح تر بگی لطفا؟

خب گفتم دیگه واقعیت اینه که تو هر کاری کنی وقتی قدر کارتو ندونن هیچ وقت نمیتونن اونطوری که باید و لیاقتت هست دوستت داشته باشن 

اونا دوستت ندارن با این کارا بیشتر نامرئی میشی بیشتز لهت میکنن باید ابراز وجود کنی 

یاد بگیری گاهی اوقات آدما رو ناراحت کنی عصبی کنی همیشه همدلی کردن و دلسوز بودن به درد نمیخوره

خب گفتم دیگه واقعیت اینه که تو هر کاری کنی وقتی قدر کارتو ندونن هیچ وقت نمیتونن اونطوری که باید و لی ...

بله،مرسی که توضیح دادین

واقعا حق،خیلی زیاد حق🙃

خیلی جاها،اما معمولا جاهایی مثل مدرسه که کارم راه بیوفته

خب این مهرطلبی نیست ، یجورایی زرنگیه نگران نباش 😂 اگه واسه راه افتادن کارات از این ترفند داری استفاده میکنی پس مهرطلب نیستی 

مهرطلب یعنی کسی که همیشه و در همه حال حتی اگه سودی هم براشون نداشته باشه چنین رفتارهایی داشته باشن