2777
2789
عنوان

کسی هست ناراحتی قلبی داشته باشه

79 بازدید | 15 پست

علایمشو میگین

گوگل هرچی سرچ میکنم علامت بیماری ها مشابهه

من وقتی ورزش میکنم تپش قلب میگیرم سرم گیج میره چشام سیاهی میره حالت تهوع میگیرم و قرمز میشم

بعضی وقتا قفسه ی سینم سنگین میشه

دردش میزنه به پشتم

نگین برو دکتر فعلا نمیتونم برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توانایی افراد مختلفه

هر ورزشی برای همه مناسب نیست

، منم در حد پیاده روی مشکلی ندارم ولی اگر حرکات تند انجام بدم ،همون مشکلات شما برام پیش میاد.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
2805

من تپش قلب و افتادگی دریچه چپ میترال دارم وقتی فعالیتم زیاده تپش قلبم خیلی بالاتر میره دردش میزنه به دست و گردن و کتف چپم و سینه سمت چپم تا زیر گلوم تیر میکشه به صورت دائم 

بعضی موقعا تو خواب یا وقتی ک خیلی آرومم و نشستم اینجوری میشم و نفسم بند میاد 

دلیله ایجاد این مشکل هم یکیش مادرزادی یکیشم کم خونی شدیدم ک مینوره حالا علایم کم خونیم بماند ک دهنمو صاف کرده 

برو یه چکاپ بده شاید کم خونی داری چون باعث سرگیجه و تنگی نفس و تپش قلب و حالت تهوع میشه 

من تپش قلب و افتادگی دریچه چپ میترال دارم وقتی فعالیتم زیاده تپش قلبم خیلی بالاتر میره دردش میزنه به ...

نه کم خونی ندارم...

دقیقا منم تپش قلبم بالا میره سرفه هم میکنم

عزیزم خداکنه همین باشه

انشاءالله، نگران نباش، روزانه در حد کم صدقه بده تا بلا دور بشه.

گاهی تو سطل زباله تخم بشکن ونمک بریز روش تا امواج منفی رفع بشه.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
2810