2777
2789
عنوان

اراده واسه رژیم

139 بازدید | 41 پست

میشه کمک کنید دلم میخواد رژیم بگیرم یکم لاغر شم ولی اصلا نمیتونم جلو شکمم بگیرم من بیشتر از غذا شیرینی و هل هوله زیاد میخورم قدم ۱۵۷ وزنم ۶۱باید حداقل ۵۵ بشم وزن بالا نفس کشیدن واسم سخت میشه چون ریه هام مشکل داره

منم دقیقا مشکل تورو دارم

اصلا اراده ندارم ب دوروزه نکشیده ولش میکنم 

اگه میخوای از فردا شروع کنیم گزارش بدیم توی طول روز چی میخوریم

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم دقیقا مشکل تورو دارماصلا اراده ندارم ب دوروزه نکشیده ولش میکنم اگه میخوای از فردا شروع کنیم گزار ...

آره واقعا باید از یه جایی شروع کرد من شنیدم فستینگ خوبه انقدرم تنبلم روزی نیم ساعت ورزش هم حوصله ندارم

آره واقعا باید از یه جایی شروع کرد من شنیدم فستینگ خوبه انقدرم تنبلم روزی نیم ساعت ورزش هم حوصله ندا ...

منم حوصلم نمیاد ورزش کنم ولی پیاده روی رو هستم

اره فستینگ تنها رژیمیه ک توش استپ نمیشی

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

منم حوصلم نمیاد ورزش کنم ولی پیاده روی رو هستماره فستینگ تنها رژیمیه ک توش استپ نمیشی

یه هفته گرفته بودم دوکیلو کم کرده بودم تو اون یه هفته شیرینی رو کلا حذف کرده بودم

چطور بگیریم گشنمون نشه 😭

ببین روزای اولش سخته بعد ی هفته عادت میکنی

منم امروز خیر سرم روز اولم بود ولی نتونستم تحمل کنم شکستمش

منم یک هفته پیش ۷۳کیلو بودم الان شدم ۷۶ کیلو روز به روز اراده مو از دست میدم

من بدترم کم کاری تیروییدم دارم سریع  چاق میشم مثل تو یه هفته زیاد بخورم ۳ ۴ کیلو میام بالا حالا لاغر شدن عمرا اگه کم شه

ببین روزای اولش سخته بعد ی هفته عادت میکنیمنم امروز خیر سرم روز اولم بود ولی نتونستم تحمل کنم شکستمش

دقیقا سختیش یک هفته اوله استارت بزنیم از امروز شیرینی هم حذف کنیم بخدا شیرینی مارو چاق میکنه یکی هم روغن چاره داشتم همه چی رو آبپز میخوردم 

دقیقا سختیش یک هفته اوله استارت بزنیم از امروز شیرینی هم حذف کنیم بخدا شیرینی مارو چاق میکنه یکی هم ...

اره من پایم

از فردا شروع کنیم

تو هر وعده هرچی خوردیم گزارش بدیم

ب امید لاغری🥲

ببین روزای اولش سخته بعد ی هفته عادت میکنیمنم امروز خیر سرم روز اولم بود ولی نتونستم تحمل کنم شکستمش

بیا از فردا باهم شروع کنیم بهم قول بدیم شاید بتونیم اینطوری 🤣🤣

من بدترم کم کاری تیروییدم دارم سریع چاق میشم مثل تو یه هفته زیاد بخورم ۳ ۴ کیلو میام بالا حالا لاغر ...

نگران نباش وقتی باهم بگیریم انگیزمون زیاد میشه 

ببین من خیلی زود وزن کم میکنم و متاسفانه زود هم اضافه میکنم

2810