2777
2789
عنوان

تو ظرف آبگرم مبکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وام بردارین ببینید میتونیددخیری چیزی پیدا کنید

ضامن ندارم 

حتی سی تومن خودم امتیاز مهر ایران دارم خوب بود برا کنتور گاز و برق ولی چک و ضامن کسی نیست برام بیاد همه میگن چک نداریم

2805
دیگه نداشته باشه هم دلیل نمیشه امکانات اولیه مثل آب گرم رو برای بچش فراهم نکنه خیلی بی مسئولیته

نه قانون میگه چون میخاد طلاقت بده وظیفه ای ندارم در قبال فراهم کردن جای زندگی برا شما

همینجوریش سرمون شپش زده دو هفته یکبار ک دیگه کرم می‌زنیم چاره ای نیس

واییی.... عزیزم. واقعا شپش زده!

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
هیچ وقت فکر نمیکردم ب این روز بیفتم ک یه حمام بشه آرزوم

خدا انشالله کمک کنه. میتونی شنبه بری کمیته امداد؟ شاید برا گازتون کاری کردن.... ی جایی بروبالاخره نشین منتظره شوهرت. 

تو این وضع بچه رو چرا گرفتی. حداقل بگو بیا ببرش حموم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
خدا انشالله کمک کنه. میتونی شنبه بری کمیته امداد؟ شاید برا گازتون کاری کردن.... ی جایی بروبالاخره نش ...

نمیدونم هنوز طلاق نگرفتم کمک میکنم ینی؟یا باید بی سرپرست بشیم اول؟یارانه هامونم نمی‌ده حتی چند ماهه