سلام من دو هفتهست بینیمو عمل کردم و از هفته دوم غذا همه چی خوردم، الان توی اینترنت خوندم که نباید غذای جوییدنی میخوردم و خیلی استرس گرفتم که نکنه فرم بینیمو خراب کردم با غذا خوردن :((( بهنظرتون خراب کردم؟ 😫 هفته اول رعایت کردم ولی از روز دهم همههه چی خوردم و جوییدم😭😫
دکتر به من گفت هر چی میخوای بخور به جز آجیل و ته دیگ و اینا که خیلی محکم غذای همیشگی مشکلی نداره
نمک کم بخور فقط
بینی شما هم ورم داره ؟
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
از بعد ی هفته هر غذایی دلت خواست میتونی بخوری مشکلی نداره
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه بابا هیچی نمیشه من روز چهارم برام اب کله پاچه خریدن گفتم من با این سیر نمیشم رفتن برام کلی مخلفات کله پاچه رو خریدن هیچی ام نشد تازه ده روز بعد عملم شاخه درخت محکم کوبیده شد تو صورتم دماغم شد پر خون ولی خب چیزیش نشد سریع رفتم پیش دکترم
اخه تو اینترنت نوشته تا یک ماه غذای جوییدنی ترجیحا نخورین که فرم بینی عوض نشه :(( من همه چی خوردم 🤧
چرت نوشته
دوست من روز عمل غذای جویدنی خورد بینیش تکون نخورده
منم بعد سه روز خوردن بینیم تکون نخورده دوسالم هست عمل کردم
کی آخه ی ماه سوپ میخوره اصن شدنیه ؟
طاق باز خوابیدن رو میگن ی ماه
نه خوردن
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
چی بگم والا ، دیوونه شدم با این عمل از استرس و وسواس
هر چی حساس بشی بدتره