2777
2789

دیدی خیلی خانما هستن که برا بقیه چسب میان ادعاشون میشه ادعای هر چی ادعای کلاس ادعای پولداری ادعای با فرهنگی ادعای با سوادی و غیره 

اینا باعث میشن اعتماد به نفس بقیه بیاد پایین و‌با زبان بی زبانی بقیه رو تحقیر می‌کنند 

بنظرتون چرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از فخر فروشی یه عده واقعا بدم میاد. آخه چجوری دلشون میاد حس کم داشتن به دیگران انتقال بدن و دل بقیه را بسوزونن؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
2805

به خاطر نقص هاط درونی اصولا افرادی که از بقیه عیب نیگیرن یا از خودشون زیاد تعریف میکنن دچار عقده و خود کم بینی درونی هستن که سعی میکنن با کوبیدن دیگران اون نقص رو تو وجود خودشون جبران کنن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

و اینو هم بگم که ثروتمندای اصیل به هیچ وجه اهل فخرفروشی و پز نیستن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خوشبحالشون اعتماد بنفس زیادی دارن خودشونو دوس دارن 

من احمق اینجوری نیستم که هیچ یکی ازم تعریف میکنه حالم بد میشه قسم و آیه که نه بخدا اینجوری نیس یکی نیس بگه لال شو دیگه اه

واییی خیلییی 

چند روز پیش تو دانشکاه یه برق لب کوچیک گرفتم پنجاه 

بعد با ذوق داشتم نشون میدادم 

دوستم گفت پنجاه ؟ 

دوست پسرم بهم گفته اینا اشغاله میبرمت یه جای خوب گروناشو بردار 

ولی من اعتماد به نفسم خورد نشد میشناسمش دختره رو با این چسی بازی هاش عادت کردم

واییی خیلییی چند روز پیش تو دانشکاه یه برق لب کوچیک گرفتم پنجاه بعد با ذوق داشتم نشون میدادم دوستم گ ...

منم یکیو دقیقا عین این میشناسم از این ادما دوری کن اینا زندگی خراب کنن من همسایم اینجوریه هر روز میومد خ.نمون افسرده شده بودم از دستش اخر قطع رابطه کردم راحت شدم

2810