2777
2789
عنوان

میدونستین در غیاب ما اجنه از وسایلمون استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3032 بازدید | 170 پست
جن مگ لباس می‌پوشه ؟

عین ما ادمان ولی ۳ بعدن بخاطر همین میتونن اینده رو ببینن و ب ادما کمک کنن از همین بعد سومشون دعا نویسای ماهر استفاده میکنن

امکان نداره واسه کسی دعا کنم و مستجاب نشه هم دعام گیراست و هم نفرینم💎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
یچی میگم بخدا ک باورتون نمیشه عقد بودیم رفتیم ی جا تفریح همسرم گفت تا ماشینو همینجا ی اب بزنم خلاصه ...

یا خدا ولی حلقه مامان من پیدا نشد. حتی خونه رو بازسازی کردیم همچی و دراوردیم دوباره گذاشتیم. نبود که نبود

تا نینی سایتی های روشنفکر بخورنم

عزیزم شما ی تاپیک داشتی در مورد دعانویس و اینا، منم چهار بار رفتم پیش دعانویس اما طلسم بهم ندادن و فقط دعا دادن برا محبت

مشکلمم این بود ک شوهرم بهم خیانت میکنه الانم نمی‌دونم می‌کنه یا نه و زیاد منو دوس نداره باهام خوب نیس خیلیا باز بهم میگن برو پیش یه دعانویس خوب ببین شاید کسی طلسمت کرده 

منم میترسم برم اون‌دعا هایی هم ک گرفتم اثر نکرد 

تازه میگن برم دعای قفل شهوت بگیر دیگه شوهرت سمت هیچ زنی نمیره منم میترسم والا نمیرم

حالا دعا های قرآنی بنظرت موثره واقعا؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خیلی به ابن بسم الرحمن الرخیم احتیاج داشتم

قربانت

بسم الللللللللله الرحمن الرحیم🙏🏻

آناهی‌ صدام کنین💁🏼‍♀️ندومبه سیزده تا بیه. چهارده تا بیه.(کلثوم اکبری)

2810