2777
2789

اون هفته هم مشکلم همین بود ولی اینبار که رفتیم خونشون کوردی حرف نمیزدن فقط فارسی اونم بخاطر من که کوردی بلد نیستم 

ولی از این حرصم گرفته که چرا من نمیتونم یاد بگیرم بااینکه شوهرم یادم داد ولی باز یادم رفت🥺😂 

امشب که مهمونشون بودیم بخاطر من فارسی حرف میزدن خداروشکرر اگه یادتون باشه هفته پیش مشکل من همین بود که چرا پیش من کوردی حرف میزنن که حل شد 😂الان از خودم حرصم گرفته 

میگم خدایا من خنگم یا کوردی سخته که نمیتونم یاد بگیرم 

واقعا من خنگم یعنی یا کوردی سخته؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اسی خودت کجایی هستی؟؟؟

چجور با شوهرت اشنا شدی؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

در معرض زیان قرار بگیری یاد میگیری 

ازش فرار میکنی برا همون 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بلاخره سختی خودشو داره باز کردی خوبه 

بین ترکا میرفتی که سختتر بود ترکی کلا یه زبان جداس که یاد گرفتنش کار حضرت فیله 😄😄

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

روزی یک ساعت کار کنی تقویت میشه زبانت

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

کردی که نمیدونم ولی ترکی خیلی سخته یه همسایه ترک دارم ۵ ساله فقط یه کلمه ازش یاد گرفتم

چون خب کم حرف میزنین 

شما با ی ترک زندگی کنی ۶ ماه بعد صحبت میکنی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

فکر کنم مشکل ازخودته چون کوردی به فارسی شبیه،،البته بعضی ها روماهم متوجه نمیشیم ،،کوردکجان؟؟

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
2810