2777
2789
عنوان

بنظرتون شیاف جلو سقط رو میگیره

90 بازدید | 19 پست

من دو هفته پیش سونو دادم 5 هفته و دو روز بودم کیسه زرده و ساک هم بود 2 هفته زمان دادن برای قلب جنین و جنین شنبه نوبت داشتم برم برای قلبش سونو بگیرم امروز یهو بعداز جارو برقی زدن حس کردم ترشح دارم رفتم سرویس دیدم شورتم خونی شده  رنگ قرمز بود خیلی ترسیدم رفتم بیمارستان گفتن باید سونو بگیری بیرون هم همی جا تعطیل بود امروز تا شنبه گفت برو خونه استراحت کن اگه لخته با خونریزی شدید داری بیا بیمارستان من خودم شیاف خریدم یدونه مقعدی زدم یکم شکمم درد میکنه و همچنان لکه بینی دارم الان چیکار کنم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

انشالله ک چیزی نشه،آره شیاف باعث میشه جای بچه سفت شه

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سونوگرافی پنج هفته هم نوشته دو سی سی مایع ازاد اطراف ساک بارداری دیده می‌شود همونجا دکتر پرسیده بود لکه بینی نداری اونموقع هیچ علائمی نداشتم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
2805

واژینال بهتره .استراحت کن شاید هماتوم اگه خون تیرست

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

امضامورعایت کن تاوقتی خون رنگ خون پریودنشه نگران نشو شیافم قبل تشکیل قلب نزنن بهتره ولی شما حالایکی فدابزن وشنبه بروسونو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
امضامورعایت کن تاوقتی خون رنگ خون پریودنشه نگران نشو شیافم قبل تشکیل قلب نزنن بهتره ولی شما حالایکی ...

اولین خونی که دیدم  رنگ روشن بود و زیاد و آبکی

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
خون روشن بود اول الان تیرس

نگران نباش فعلا استراحت کن انشالله چیزی نیست

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
شیاف پروژسترون مصرف کن صبح یکی شب یکی و خواهشا تکون نخور استراحت کن در حد لک باشه با استراحت مشکلی پ ...

اولش در حد لک نبود خیلی زیاد بود رنگ قرمز روشن و ابکی

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
اولین خونی که دیدم رنگ روشن بود و زیاد و آبکی

فعلافقط تاشنبه بجزبرادسشویی بلندنشوجای هیچ نگرانی نیست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
امضامورعایت کن تاوقتی خون رنگ خون پریودنشه نگران نشو شیافم قبل تشکیل قلب نزنن بهتره ولی شما حالایکی ...

من ترسیدم الان یکی گذاشتم مقعدی

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
من ترسیدم الان یکی گذاشتم مقعدی

اشکال نداره استرس برات خوب نیس ایشاله سالم میادبغلت

2810