2777
2789
عنوان

حق با کیه بابای بچه یا مادر بچه

100 بازدید | 11 پست

جداشدیم یساله هیچ کاری برای بچه نکرده فقط سه بار سه ساعت دیدش همین .

پسر چهار سالم ولی بش زنگ میزنه تلفنی حرف میزنه 

دوماهه بش گفته برام لباس بخر هر روزم بش میگـمنتظر 

بش گفتم میخری براش؟گفتم یه دست بخر براش بیار بچه تو دلش نمونه.گفت باشه.هر روز بچه داره بش میگ بعد دوماه میگ تا حالا دیدی پدری برای بچت تنهایی لباس بخره که دومیش باشم  ؟مادرا میخرن خودت برو بخر 

حالا همه لباساش خودم میخرم صفرتا صدبچه باخودمه.شما باشین چی جواب میدین؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگفتی ن برا من شدی همسر ن برا بچت شدی پدر خداحافظ دیگ ی لباس خریدن ک دوماه علاف کردن بچه رو نداره بیچاره بچه ک باور میکنه و دوماه صبر کرده ولش کن بابا وقتی اینجوره اگ تاحالا خودت میخریدی بقیشم بخرو منتشو نکش 

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
2805
هزینه بچه همسرت میده؟من سعی میکنم واس اینک اذیت نشم بی تفاوت از همه چی رد بشم

ماهی یک ونیم میده .ولی هزینش بیشتر از یک ونیم میشه .بچه گناه داره لباس خریدم گفتم بابات خرید گفت نه بابام بم نداده

ماهی یک ونیم میده .ولی هزینش بیشتر از یک ونیم میشه .بچه گناه داره لباس خریدم گفتم بابات خرید گفت نه ...

یک ونیم چی میشه اصلا میفهمم بچه احساس خلا عاطفی شدیدی داره چه میشه کرد سرشو با چیزای دیگ گرم کن اگه میتونی بهش بگو یکروز سه تایی برید بیرون براش لباس بخرین ک دوست داره

دو ماهه جدا شدی قبلش مگه لخت بودین از خره شیطون بیاین پایین بخاطره اون طفل معصوم که نا خواسته پدر ما ...

کی گفته دوماهه جداشدم ؟؟؟؟؟؟میگم یساله .دوماهه قول لباس داده به بچه.خانوم عزیز من سکته کردم دچار معلولیت شدم دیگ شوهرم نخاست بام زندگی کنه .از خر کدوم شیطون بیام پایین ؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی کسی شمارو نخاد فحش بده کتک بزنه تحقیر کنه و.....شما بازم زندگی میکنی ؟؟یرای بچه بهتر هر روز کتک خوردن مادرش ببینه جیغ بکشه از ترس بلرزه ؟؟؟فکر کردی از خوشی جداشدم

تو خیلی به فکر بچتی برو با باباش زندگی کن جمع این بچه بازیارو

اره به فکر بچم بودم با شرایط فیزیکی و روحی افتضاح و بدون حامی جونمو گداشتم پاش و نجاتش دادم از دادو بیداد و خشونت و کتک هر روزه

اره الانم خیلی شرایط اکی نیست ولی حداقل هر روز کابوس نیست .امید به خدا بهتر میشه 

اره به فکر بچم بودم با شرایط فیزیکی و روحی افتضاح و بدون حامی جونمو گداشتم پاش و نجاتش دادم از دادو ...

ببخشید عزیزم  ناراحتت کردم عذر میخواهم 

خدا لعنتش کنه رفیق نیمه راه بود 

انشالله بهترین ها رو براتون آرزو میکنم 

اگه کاری داشتی بگو 

بازم ببخشید