2777
2789

بچه ها من نامزد دارم که ایران نیست و در یکی از کشورهای آسیایی زندگی میکنه، از نظر تحصیلات خیلی بالاست، شرکت داره و چندتا ماشین و کلی دانشجو و خلاصه وضع مالی به شدت توپی داره و سنش پانزده سال از من بیشتره، خیلی خیلی فهمیده و پخته هست، مجرد هست و تا حالا ازدواج نکرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من هم تحصیلات بالایی دارم و شغل کادر درمان دارم و برای ادامه تحصیل نامزدم داره کارای منو انجام میده که برم توی همون کشوری که هست، توی شرکتش برای من کار هست، اونجا برم یکی از خونه هاش و ماشینشو به نامم میکنه و ادامه تحصیلم میدم و خلاصه بخوام بگم از هر نظر عالیه برام

خیلی رک بخوام بهتون بگم من آدم سخت پسندی هستم و خیلی راحت مردی رو قبول نمیکنم و علت اینکه نامزدم رو کیس خوب میدونم هم شخصیتی بسیار پخته هست هم معیار اولم به شدت پولدار هست به شدتتتتتتتتتتت

الان یکم به مشورت شما نیاز دارم دوستانی که دارید تاپیک منو میخونین

مشکلی که نبود تا اینجا . فقط امیدوارم که مراحل آشنایی درست طی شده باشه و همه فکراتو درباره ۱۵ سال تفاوت سنی کرده باشی

الان من این مسیری که گفتم رو ادامه بدم و برم اون کشور و ازدواج کنم و زندگی صد درصد راحتی خواهم داشت این خوبه؟؟؟

یا اینکه همینجا شغلم خوبه تحصیلاتم ادامه بدم و نامزدیمون وا بزنم و با یک کیس دیگه توی ایران ازدواج کنم؟؟؟؟؟

الان من این مسیری که گفتم رو ادامه بدم و برم اون کشور و ازدواج کنم و زندگی صد درصد راحتی خواهم داشت ...

و مزیت اینجا بودن پیش خانوادم ولی اونجا برم خانوادم پیشم نیستن

الان من این مسیری که گفتم رو ادامه بدم و برم اون کشور و ازدواج کنم و زندگی صد درصد راحتی خواهم داشت ...

به نظرم اینا رو فقط یه روان می‌تونه کمک ات. ما کاربرا فقط از دید خودمون میگیم 

2810