2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای شدید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 57 پست
اون میگه نه پارسال ربطی نداره فلانمن نمیخوام با ازدواج از خانوادم جدا بشم

بگو من تو خونه خودم تنها هم بشینم ولی خونه خانوادت نمیام تا بدونه کوتاه نمیای.

و اینکه تا دو شب قبل یلدا دیگه راجبش حرف نزن

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا حالا شب یلدا اونقدم خاص نی مثه بقیه شبا یه مهمونیه از الان سخت نگیرید تا یماه دیگه بگو اول بریم خونه ننت بعدش خانواده من ابنجوری به اوناهم بی احترامی نمیشه که وسط مهمونی رفتید جای دیگه

من اصن برام مهم نیس مناسبتا تمام روز پدر و مادر و یلدا اینا رو میریم خونه مادر شوهرم حالا دو روز اینور اونور خونه پدر منم میریم...چه حوصله ای دارین اصن بمونین خونه خودتون 

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
2805
اصلا اینجوری نیست که بسوزه فقط من هی حرص میخورم راستش ما تازه یک ساله عروسی گرفتیم دوس ندارم اینجور ...

هیچی توهین کرده رفته دیگه تو هم حرف گفتی جوابشو دادی پس کینه نگیر فراموش کن...

[QUOTE=361399099]من اصن برام مهم نیس مناسبتا تمام روز پدر و مادر و یلدا اینا رو میریم خونه مادر شوهرم حالا دو روز این ...[/QUOبرا منم مهم نی😂اطرافمم همه یشب قبل یا بعد یلدا میرن سمت شوهر یا سمت خانوادشون یلداهم یجا هستن دیگه

بگو از خانوادت جدا نمیشی کاری کن خانواده کوچیک خودت حفظ بشه این شرط مرد بودن و همسر بودنه

اصلا انگار حالیش نمیشه ما خانواده خودمونو داریم

باهم باید تصمیم بگیریم و به توافق برسیم

من نمیخوام اون تنها بره پیش خانوادش من تنها برم پیش خانوادم،  نمیخوام به نبودم عادت بشه فکر کنن که منو از دور خارج کردن 

از نظر اونا زن فقط کلفته و بس  مرد باید با خانوادش باشه و مادرشو رو سرش بزاره،  زنشم قاق 

اصلا پس چرا ازدواج کردم اگه قراره شرایطم این باشه

اخرم همین تصمیمو گرفتیم

اسی پاشی نشی بری خونه ی مادرشوهرت اگه بری باید تا آخره عمرت تو سره خوره شوهرت باشی 

همین الان سفت و سخت بگیر بگو اصلا به درک هیچ جا نمیریم اگه دیدی اون رفت خونه ی مادرش تو هم برو خونه ی مادرت 

اسی پاشی نشی بری خونه ی مادرشوهرت اگه بری باید تا آخره عمرت تو سره خوره شوهرت باشی همین الان سفت و س ...

نه اصلا نمیرم 

بهشم گفتم اگه قراره اینطور باشه پس هیچ جا نمیریم

خونه خودمون

اونم حرفی نزد

آخرش خسته میشه ولی کوتاه میاد 

اصلا انگار حالیش نمیشه ما خانواده خودمونو داریم باهم باید تصمیم بگیریم و به توافق برسیم من نمیخوام ا ...

بهترین تصمیم رو خودت با روحیه همسرت میتونی بگیری عزیزم اینجا هر کسی نسبت به روحیه خودش  و همسرش بهت مشاوره میده من بودم هیچ جا نمی‌رفتم ولی شاید همسرت بعدا آزارت بده روحیه همسر من این براش تصمیم مناسبیه

یه چی بگم ن خونواده خودت ن خونواده اون هیچ اهمیتی ندارن اصلا سرشون بحث نکن بشین خونه خودت هیچ جاااا نرو .به اونم بگو بمونیم خونه یا خودت بزن مریضی نرو .اعصاب فولادین مگه داری شب یلدا مگه حالا اینقد مهمه .زندگیت بخاطر خونواده ها متشنجججج نکن .اصلا ارزش نداره 

شوهرت وابسته خانواده قبلیشه. وقتایی که حوصله بحث نداره یا میخواد ناراحت نشی بهت میگه حق باتوعه دیگه باهاشون مسافرت نمیریم و سال بعد یلدا خونه مادرتیم ولی موقع عمل کردن یادش میره حرفاشو