2777
2789
عنوان

فهمیدن یه پسر جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست
درسته... میگم آخه اینطوری که اگر یک چیزی غیر سیگار بدن دستش...اگر دختر بدی گیرش بیفته...اگر همینطوری ...

مطمعن باش تا الان دادن ، دادن و کشیدن و خوردن مهم نیست مهم اینه معتادش نشه وگرنه الان ۹۹ درصد هشتادیا از سیگار و گل و عرق و بنگ و گرسو سیگاریو تجربه کردیم خیابونم که پره دیدی ، فقط معتادش نشه مهمه همین

کاربری دست دو نفره 🦦😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها راهش اینه که یجایی بره سر کار و مشغول باشه بیکاری خودش صدتا مشکل پیش میاد

یه مدت دیگه دوره افتاده بودم دنبال کار چقد کار بهش معرفی کردم میگف تا ماشین برام نخرن کار نمیکنم

حالام که ماشین براش گرفتن انگار نه انگار تازه بساط خوشیش فراهم شده

میفهمم اگع میتونی کاری واسش اوکی کن یا باهاش وقت بذار واس تفریح چمدونم از این جور کارا

با من که صدبار گفتم بیا گاهی دوتایی جایی بریم ولی بیرون نمیاد یعنی خب دوستاش وقتی براش نذاشتن شایدم خجالت میکشه مثلا نمیدونم

ولی هروقت کوچیکی که گیرش میاریم هم خودم هم شوهرم خیلی بهش رسیدگی میکنیم از کادو گرفته تا تفریح یا وقتی میاد خونمون دیگه شوهرم کار و زندگیشو ول می‌کنه فقط برادرم رو ببریم اینور اونور دنبال کاراش و گردش که خوش باشه پیش ما

ولی خودش دوستاشو باز ترجیح میده

امشب که با دوستش خواس بره تا خوردنیشونم براشون آماده کردم.. میتونستم نذارم بره چون اگه بره چیزیش بشه تقصیر من میشه.ولی دلم نیومد گفتم برو اما کاش میتونستی به دوستات نه بگی ناامیدم کردی آخه یه شب اومدی خونه خواهرت مهمونی...باز اومدن دنبالت رفتی؟فک نمیکنی تو این سن باید یه اعتباری داشته باشی این کارا واسه شان تو نیست آخه این وقت شب بیرون خونه کار ولگرد هاست نه تو...ولی بش گفتم به مامان نمیگم خیالت راحت..قصد دارم بیشتر بش نزدیک شم اگر فک کنه اخبار کاراشو میدم که هیچی

2805
سیگار کشیدن چیز بدی نیست الان من که دخترم میکشم ، میمونه رفیق بازیش که اونم احساس میکنم به مرور زمان ...

سیگار...پوست ریه اعصاب... ایناش چی

اینکه نتونه ترک کنه...

تازه آخه همون هم نمی مونه که

من الان دوستاییم که تو بیست سالگی کارهای این مدلی رو شروع کردن واقعا شرایط خوبی ندارن نسبت به مایی که نمیکردیم 

من خودم آدم خشکی به زمونه ی خودم نبودم ها...هم دوست پسر داشتم پنج سال با شوهر خودم دوست بودم هم هم رفیق باز بودم تا حدی ولی رفیقای بدی نداشتم بچه مثبت بودن 

ولی اینا خیلی خطری ان به نظرم:/ ک..دوم آخه تو کیفش یافت شده آقا:/ آخه زوده براش هنوز:( مریض پریض نشه...

چه جالبمن سن برادرت تو سن برادرمدخترا کلا کمتر دردسرسازن

یه خواهر هم سنت دارم اواخر دهه شصت که باهم نمی سازیم چون اختلاف سنی داریم هرچی من میگم اون نمیفهمه اون میگه من نمیفهمم برا همین زیاد باهم همکلام نمیشیم کلا اگه بخوام یه چیزی بت بگم که کمک کننده باشه زیاد فاز نصیحت براش برندار راجب همه چیزش نظر نده تو تصمیماش دخالت نکن درسته که از تو کوچیکتره ام بچه نیس بیس و خورده سالشه

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

چه جالبمن سن برادرت تو سن برادرمدخترا کلا کمتر دردسرسازن

باهاش رفیق باش اگه قراره باهاش معاشرت کنی اپدیت باش و از جنس خودش باهاش صحبت کن وگرنه حوصله سر بر میشی و باش صحبت نکنی بهتره واسه موفقیتای کوچیکم بزرگش کن ممکنه پای دختری درمیون بوده از زیر زبونش بکش با دوستی چون دهه هشتادیا معمولا زیر فشار روانیو استرسیم و کلی مشکل داریم اما ب خونواده هیچی نمیگیم مشکلاتشونو مشکلای خودمون میدونیم اما مشکلات ما فقط واسه خودمونه. همین دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه موفق باشی

یه خواهر هم سنت دارم اواخر دهه شصت که باهم نمی سازیم چون اختلاف سنی داریم هرچی من میگم اون نمیفهمه ا ...

درست میگی

باور کن حتی همین سن خودمو وقتی یادم میاد مدام با مادرم جنگ و دعوا داشتم سر دوست پسر و فلان یعنی میفهمم حسش رو وقتی به پدر مادرم میگه مواظبم و راحتم بذارین و اینا

ولی از طرفی ام الان دارم مثل روز روشن میبینم که داره دستی دستی خودشو به فنا میده اشتباهاتش رو میبینم سخته برام بذارم این راهی که میدونم ته خوبی نداره رو بره

کاش میشد آدما کمی جای هم قرار بگیرن کاش اونم حس مارو میفهمید میدونس قصدمون اذیت کردنش نیست 

باهاش رفیق باش اگه قراره باهاش معاشرت کنی اپدیت باش و از جنس خودش باهاش صحبت کن وگرنه حوصله سر بر می ...

من خودم مشکلات اعصاب افسردگی و معده دارم و قرص اعصاب مصرف میکنم با اینکه کسی نمیدونه تو خونواده ادمای درون ریزی هستیم😂

درست میگیباور کن حتی همین سن خودمو وقتی یادم میاد مدام با مادرم جنگ و دعوا داشتم سر دوست پسر و فلان ...

فقط نیاز داره یکم تنها باشه کلا بعد 20 زندگی کردن با خونواده خیلی سخته چه پسر چه دختر البته پسر بیشتر 

باهاش رفیق باش اگه قراره باهاش معاشرت کنی اپدیت باش و از جنس خودش باهاش صحبت کن وگرنه حوصله سر بر می ...

واقعا دوست دارم باهاش دوست تر باشم

میدونم شرایطش تو خونمون سخته میدونم زندگی با پدر مادرم آسون نیست

وقتی عروسی کرده بودم غصه اصلیم تنها گذاشتن برادرم تو اون محیط بود

مرسی که باهام صحبت کردی

تو درست میگی ما شما رو خیلی کوچولو میبینیم هنوز درحالیکه شما همتون بخاطر شرایط و وضعیت جامعه زود بزرگ شدید یه جورایی

کاش هم تو هم برادر من خوشبخت بشید