2777
2789
عنوان

ژل شستشو برای پوست مختلط چی خوبه که راضی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 31 پست
پوستم خوبه.قدیم صابون داوو میزدم

نه فرقی نمیکنه منم پوستم مشکلی نداره خداروشکر ولی خب شامپو زیاد خوب نیس برا پوست صورت کلا

ژل شستشو فیس واش صورت ی وسیله برا شستشو صورته ی جورایی ابزارشه برا پاک کننده آلودگی و آرایش و چربی زیاد و... لزوما برا پوستای خراب نیس از منم می‌شنوی شامپو نزن اصلاا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
پوستم چربه.شما چی شدی مگه؟

صابون و شامپو سد دفاعی پوستتون رو نابود میکنه .

البته بعضی شوینده ها هم هستن که pH  مثل صابون دارن و باعث نابود شدن سد دفاعی و به هم ریختن pH پوست میشن مثل نوتروژینا و گارنیر

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
🤣🤣🤣 پس چکار کنم بگو عزیز

ببین عشقم اصن لیف و شامپو رو که کلا بزار کنار 😂😂اینا برای پوست صورت نیس چون پوست صورت ظریف تر از پوست بدنِ

ببین ی ژل شستشو خوب بگیر مناسب پوستت و ی مرطوب کننده یا آبرسان اگر پوستت خشکه و تمام ضدآفتاب هم خیلییی مهمه بزن تند تند مخصوصا بی رنگ اگر هم خواستی میکاپ کنی یا اهل میکاپ هستی اول زیرش بی رنگ بزن و روتین رو انجام بده بعد روش کرم پودر و...

2810