2777
2789
عنوان

شوهر خل وچل

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ک نفهمه توام خانواده خودت دعوت کن هز موقع خواهرش دعوت کرد فرداش خواهرت دعوت کنچیزایی ک دوس داری ...

فقطم میگه غذا کباب و اینا باشه ،....بعد به سال برای خونه ماهی نخریده

چیکار کنم به نظرت؟؟

باید با سیاست و مهربونی شوهرت رو قانع کنی و بفهمونی خیلی زود به زود مهمون دعوت میکنه..دیگه خودت قلق همسرت رو میدونی.‌با سیاست زنانگی ..مثلا بگو اره چقدر دلم برا خواهرت تنگ شده اما بزاریم برا وقت مناسب دعوت کنیم آخه من این چند روز پام درد میکنه عزیزم یا سردرد دارم یا هرچیز دیگه..

2805
فقطم میگه غذا کباب و اینا باشه ،....بعد به سال برای خونه ماهی نخریده

بله پیامت دیدم برا همین میگم خرج بتراش برو کلاس یا بچه لت  خوراکی بخر خودت ماهی بخر لباس بخر نزار پول بمونه براش

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
خب بگو هر رفتی آمدی داره. نوبت اوناست دعوت کنن.یا اگه خیلی علاقه به مهمون داره بگو مثلا ۱۰ روز پیش خ ...

جرات نمیکنم یه بار مامانمو بگم باز فرداش میگه مادر خواهرشو دعوت کنم درک نداره که بابا اونا تازه بودن 

توهم فردای همون روزخواهرخودتودعوت کن بهترین شامتم بپزچندباراینکاروکنی حساب دستش میاد

منم مستاحریم خییلی مراعات میکنم بچمو نمیزاره نفس بکشه بعد هی مهمون دعوت میکنه

2810