2777
2789
عنوان

بیایین حرف بزنیم هرچی حالتون بدکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 77 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چی بگم اروم بشی ولی اگرقراره ب ارامش برسی بهترین تصمیمی ک میتونی بگیری

خودمم فکر میکردم اگه ازش طلاق بگیرم به آرامش میرسم

ولی الان فهمیدم اشتباه کردم واقعا نمیتونم از بچه ها دل بکنم  بدجور دارم تاوان اشتباهم میدم حتی تو خوابم آرامش ندارم 

ای کاش راهی بود اما افسوس😔

2805
چرا آخه؟

از هرچی ناراحت میشه سر منه بدبخت خالی میکنه 

هر چی زندگی کردم همین بوده 

دیگه رد دادم بخدا

دیگ از بس که خستم کرده درسو بوسیدم گذاشتم کنار

قبلا ۱۹..۲۰ بودم

الان ۵..۶

خستم کرده

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

چه گویاببخشید ها ولی همچی درست میشه مطمعن باش

میدونی چیه؟

از یه زمانی به بعد اگه درستم بشه دیگه بدردت نمیخوره:)))🖤💔

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

حانواده بد از صدتا دشمن بدترن بخدااااا

کاملا درست

اینکه خودمو با همه مقایسه میکنم خیییلی اذیتم میکنه نمیدونم تقصیر خودمه تقصیر خانوادمه تقصیر بقیس نمیدونم واقعا ولی کاش دست از مقایسه برمیداشتم ارامشمو ازم گرفته

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
میدونی چیه؟از یه زمانی به بعد اگه درستم بشه دیگه بدردت نمیخوره:)))🖤💔

چرا انقد ناامیدی دختر

میدونی تو این درنظر بگیر الان ناامیدی فک میکنی ولی خدا هست یجوری ام هست داستان زندگی تو رو نوشته و تو هرکاری کنی چون نوشته دیگه عوض نمیکنه ولی خدای تو حتی از مادر تو مهربون تره حواسش بهت هست

چرا انقد ناامیدی دخترمیدونی تو این درنظر بگیر الان ناامیدی فک میکنی ولی خدا هست یجوری ام هست داستان ...

وقتی بیس سال اینجوری زندگی کنی نا امید نمیشی خدایی؟

من تازه خیلی امیدوار بودم که خودکشی نکردم

هرکی جای من بود خودکشی میکرد🙂

داستان من از اول تا اخرش یجوره مثل اینکه

غم،بدبختی،بیچارگی،کمبود محبت،گدایی...

خودت دست پا زدی برای اینده تلاش کردی؟ چند سالته؟

دسو پا زدم دیدم بی فایدس 

دیگه تلاش نکردم🙂

۱۹

اینکه شوهرم جلو خانوده اش آبرومو برد که آشپزی نمیکنه خونه تمیز نمیکنه و من شکستم ولی ی مدته هم سر کار میرم هم کارارو میکنم اونوقت ی امشب که ساندویچ داشتیم باباش گفته میخواستی نون زیادتر بخری شما که هرشب ساندویچ میخورید و اون هیچ دفاعی نکرده بگه ن هرشب ساندویچ نیست

2810