2777
2789
درسام رو پاس کنم یاد بگیرم ... درس روحی رسالتم رو بفهمم در این تجربه زمینیروحم رشد کنه انرژی ام ر ...

چیزایی که گفتید دغدغه‌ی منم هست. از کجا بفهمیم رسالت‌دنیاییِ واقعیِ ما چیه؟!

روحِ بنده به‌شدت خسته‌ست، واقعا آسیب‌روحی جدی‌ای متحمل شدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسام رو پاس کنم یاد بگیرم ... درس روحی رسالتم رو بفهمم در این تجربه زمینیروحم رشد کنه انرژی ام ر ...

من سه‌ساله گره‌کوری تو زندگیمه که مدام به بن‌بست می‌خورم.

نسبت به هم‌سن و سالانم دختر موفق‌تر و با دیدِ بازتری بودم، ولی الآن سه‌ساله ساکن و را راکدم. نه توانِ پیگیری اهدافم و دارم، نه حتی حالِ این‌که کارای شخصی زندگی‌مو انجام بدم! 

منِ وسواس، آرایش‌کردن و حموم‌ها برام مثل کوه‌کندن شده.. ده‌دقیقه می‌رم و میام.

فقط علاقه دارم بخوابم و بخوابم. اصلا باورم نمی‌شه سه‌سال قبل کجا بودم، الآن کجا هستم! 

تمرکز ندارم. نمی‌تونم رو هیچ موضوعی تمرکز کنم!  هیچ‌چیزی باعث نمی‌شه ذره‌ای بخوام به زندگی ادامه بدم.

اضطرابِ بی‌دلیل هم دارم در اکثر مواقع..

کم‌کم نمازهام‌ کم‌رنگ و کم‌رنگ تر شد و انگار با خدا سال‌هاست که غریبه‌ام! 

احساس می‌کنم خداوند وجود داره و بهش باور دارم، ولی باور ندارم که می‌شنوه، می‌بینه، یاری می‌رسونه..

توان مراجعه به مشاور ندارم. راه‌حلی برام دارید؟

چیزایی که گفتید دغدغه‌ی منم هست. از کجا بفهمیم رسالت‌دنیاییِ واقعیِ ما چیه؟!روحِ بنده به‌شدت خسته‌ست ...

روحتون آسیب دیده چون راه اشتباه رو انتخاب کردید امیدوارم انرژیتون رو اشتباه هدر ندید

رسالت هر کس با توجه به حال و هواش و انرژی روحش

مثلا یکی رسالتش آموزش یعنی معلم

یکی رسالتش مادر بودن و تربیت

یکی شفاگره درمان میکنه

استغفار🖤توبه🖤الله🖤استغفرالله🖤

2805
من سه‌ساله گره‌کوری تو زندگیمه که مدام به بن‌بست می‌خورم.نسبت به هم‌سن و سالانم دختر موفق‌تر و با دی ...

با خدا صحبت کن 

نماز همون صحبت با خداست عزیزم

اصلا نیاز نیست که اون جوری سختش کنی عربی بگم فارسی بگم...نه

مثلا غروب آفتاب که انرژی بالاست با خداوند صحبت کن 

شکرگزاری کن  یا ظهر و صبح 

این تایم که اذانه چون انرژی زمین بالاست

زمین زن دست و انرژی و تپش قلب داره

اینم یک امتحانه که باید پاس کنی

من درسامو یاد گرفتم  خیلی سخت بود خیلی گرررریه کردم افسردگی شدید  و دپرشن داشتم 

درسم عدم وابستگی به مکان و شخص بود 

دلم میخواست  فلان جا باشم اما نبودم

عاشقانه نه ها  موقعیت زندگی منظورم

یاد گرفتم اصلا به کسی چیزی خونه ای وابسته نشم

استغفار🖤توبه🖤الله🖤استغفرالله🖤

با خدا صحبت کن نماز همون صحبت با خداست عزیزماصلا نیاز نیست که اون جوری سختش کنی عربی بگم فارسی بگم.. ...

منم دقیقا الان دلم می‌خواست در نقطه و مرحله‌ی دیگه‌ای از زندگی بودم.. ولی نیستم. فوق‌العاده مضطربم. افسردگی و طرحواره‌های زیادی‌ام دارم-

مهمترین نیست ولی مهمه:از هیچکی هیچ انتظاری نداشته باش حتی اگه خوبی کردی منتظر جواب نباش یا کاری نکن ...

وای دقیقا من اینطوریم از هیچکس انتظاری ندارم 

خیلی قشنگ گفتی🥲❤️

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

۲۰

تا چیزی قطعی نشده ب کسی نگو تو سکوت تلاش کن و کارهاتو جلو ببر

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم