2777
2789

من خودم مخالف فرزند اوریم تو این شرایط اما اگه  بخوام بیارم فقط میتوتم شرایط خوبو برای ی بچه فراهم کنم

حالا ۲۶ سالمه بنظرتون کی بیارم دو سالم هست ازدواج کردم

یدونه دوساله دارم. به احتمال خیلی زیاد دیگه نمیارم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون یه دونه رو بیار اول. بعد ببین شرایط خودت و زندگیت چطوریه اون وقت تصمیم بگیر

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
2805
چرا

دلیلی برای بچه دوم ندارم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

در واقع برای فرزند آوری نباید به این و اون نگاه کنی... کلی میگم ها خدایی نکرده شما رو نمیگم. خودت وقتی آمادگی بچه دار شدن داشته باشی قشنگ میفهمی. مثل حس رابطه جنسی خواستن، محبت خواستن، گریه خواستن... آمادگیشو درک میکنی

بخدا اگر اصرار فرزند اولم  نبود به دومی حتی فکر نمی‌کنم چون تک فرزند هست هنوزم دو دل هستم اقدام نکردم ۸ سالشه فرزندم چون خودم زیاد مسئولیت پذیر هم نیستم و تحت فشار قرار میگیرم بیماری اعصاب و روان هم دارم پرخاشگر هستم بجز شرایط مالی خودم هم پروسه درمان طی میکنم و نه فعلا 

نزدیک به دوساله ازدواج کردیم 

من از بچه خوشم نمیاد شوهرمم بی تفاوته به بود و نبود بچه و تابع حرف منه منم تصمیم گرفتم کلا بچه دار نشیم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

واا چ چااالب بچه خیلی قشنگه باشه

هرکس نظری و تصمیمی داره نه شرایطش رو دارم از هیچ لحاظی و حتی اگر هم داشتم خوشم نمیاد کلا 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

چرا

اهان یه دلیلی که الان یادم اومد، بچه من به شدت نسبت به بچه های کوچکتر از خودش گارد میگیره. اصلا دوست نداره باهاش بازی کنه و وقت بگذرونه. واقعا ناراحت میشه از اینکه بچه ای کوچکتر از خودش بیاد تو اتاقش. منم دوست ندارم بچه م از نظر روانی آسیب ببینه

(هفته پیش یه مهمون داشتیم که بچه کوچکش رو برد اتاق دخترم در حد چند دقیقه که پوشکش رو عوض کنه، دخترم انقدر بالا پایین پرید که نینی بیاد نینی نره اونجا)

2810