2777
2789
عنوان

خیلی به خودم افتخار می کنم😍

419 بازدید | 30 پست

اصلاااا برداشت نکنید پز می خوام بدم به جان مادرم فقط خواستم از حسم بگم و انگیزه بدم .من رشته تحصیلیم چیز دیگه ای بود نتونستم شغل خوبی در ارتباط باهاش پیدا کنم اما کم کم رفتم سمت کارای گرافیکی و سایت جدا از این که برام به عنوان ی شغله حس می کنم کار واقعیمو تو این دنیا پیدا کردم وقتی میشینم ی چیزی طراحی می کنم انگار از این دنیا کنده میشم نتیجشو که میبینم عشق می کنم انگیزه می گیرم حالم خوب میشه. من معتاد لب تاپمم تنها چیزیه که تو این دنیا حالمو خوب می کنه😍انقدر چیزای مختلف تست کنید که هم بتونید ازش پول در بیارید هم وقتی انجامش میدید بهترین حس دنیا رو داشته باشید. من به خودم افتخار می کنم چون تو شرایط و حال روحی بدی ادامه دادم تا ی مهارت یاد بگیرم از خیلی خرجام زدم تا بتونم اموزش بخرم😍

منم عکاسی و نقاشی رو دوست دارم ولی نمی دونم بتونه حالمو خوب کنه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من فکر کنم به این شغل خیلی علاقه داشته باشم 

چون خیلی به طرح های مختلف دقت می کنم وازشون لذت می‌روم 

فقط میخوام بدونم آدم تهش چیکاره میشع؟ 

باید نقاشیش خیلی خوب باشه؟ 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

در چه زمینه ای کار میکنی؟ منم بعد سالها کار مورد علاقه مو پیدا کردم با اینکه خیلی کار فرسایشی هست ول ...

چه کاری هست 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

منم بخاطر شغل مورد علاقه ام دارم سختی ها رو تحمل میکنم😬

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
2810