2777
2789
عنوان

اینجور تاپیکا چین دورهمی دت دت آی دت

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 20 پست
آهان اکیپ دارن

بله ولی با کسی مشکلی نداریما خودم نظرم اینه هر کدوم از گوشه کشوریم دوس دارم با هموطنای دیگم صحبتی داشته باشم و رسمو رسومات و فرهنگ شون اشنا بشم 😊

اکیپ سوگلی های سایت#

بله ولی با کسی مشکلی نداریما خودم نظرم اینه هر کدوم از گوشه کشوریم دوس دارم با هموطنای دیگم صحبتی دا ...

بله صددرصد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل اینکه اینجوریم اذیت میشن😕😂💔

اره مرتب گزارش میزنن 😂 نمیدونم چرا اخه کاری با کسی نداریم گاهی اونقدر درگیر مشکلاتو و دغدغه های زندگی میشیم که میایم اینجا یادمون بره میگن برین تل و فلان خب همه که تل ندارن بعضیام همسراشون دوس ندارن خانماشون تو گروهی چیزی باشن اینجا ناشناس خب بهتره 

اکیپ سوگلی های سایت#

2805
پروفت زهرمو ترکوند 😂

نه این ماسک هست شخصیت جیکساو هست در فیلم اره 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...