2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید با نوزادمیشه رفت مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست
ن برای ی کاری از تهران باید برم مشهد، من چند وقت پیش شناسنامه ام گم شد و رفتیم بگیریم بهمون نوبت داد ...

اگه میتونستی کس دیگه ای بفرستی یا همراهت یک نفر کمک دست میبردی خیلی بهتر بود، همسرت باهاتون نمیتونه بیاد؟ 

خدایا شکرت🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه نوزادتو بسپاری به مامانت؟مشهد واقعا سرده این وقت سال اذیت میشین بچه پی پی کنه چجوری تو اتوبوس ...

خب مامانم مشهده دیگه دورت بگردم،ن بچه ام روزا پی پی میکنه که بلیط واسه ساعت ۵عصر هستش و دستمال مرطوب دارم

2805

من اوج کرونا اول اسفند سال نود و هشت با بچه دو ماهه واکسن زده از قم رفتم شیراز خدا رو شکر طوری نشد ،قطره پدی لایک  دادم بهش  سیستم ایمنییش قوی شه،پوشوندمش ،اتوبوس هم بخاری داره ،تا مقصد پیاده نشدم ،هر چی نیازه با خودت ببر. با دستمال مرطوب تمیز کردم و پماد زدم پاش نسوزه،بین راه یه بار مدفوع کرد گذاشتم داخل پلاستیک که برده بودم با خودم گره زدم به شوهرم گفتم ببره بیرون وقتی اتوبوس وایساد،به خاطر واکسن هم استامینوفن میدادم بیشتر خواب بود 

از تهران تا مشهد خیلی راهه با اتوبوس در حق خودت بچت و بقیه مسافرا ظلم نکن و نوزادت رو نبر. بسپر به ...

همه اینا مشهد هستن و از وقت زایمانم تا یک ماهگی که رفتم و یک هفته بودم تا الان فقط خودمم عزیز، 

من اوج کرونا اول اسفند سال نود و هشت با بچه دو ماهه واکسن زده از قم رفتم شیراز خدا رو شکر طوری نشد ، ...

اره منم یک ماهگی رفتم ولی چون کولیک داره بخاطر معده اش زیاد گریه میکنه تا بخوابه دکترم که میبرم میگن چیزی نیست ولی اون دفعه توی اتوبوس همش سرپا بودم تا روی صندلی میشستم گریه‌ها میکرد

همسرم دخترم مدرسه میره باید بمونه پیش اون

عه خوبه که 😅 نوزادتم بسپر به همسرت با یه قوطی شیرخشک و برو یه استراحتی بکن. 

ولی خداییش اگه بچت اهل گریه الکیه نرو بقیه رو اذیت نکن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اره منم یک ماهگی رفتم ولی چون کولیک داره بخاطر معده اش زیاد گریه میکنه تا بخوابه دکترم که میبرم میگن ...

قطره پدی لایک میدی بهش ؟قبل اتوبوس شکمش تخلیه کن راحت. بخوابه شب ،باید پاش بالا بگیری در جهت عقربه ساعت شکمش ماساژ بدی حسابی تا دسشویی کنه ،بچه کولیکی وقتی مدفوع نکنه مثل داخل اتوبوس بدتر میشه دل دردش