2777
2789
عنوان

یه افتضاحی توی عروسی به بار آوردم یه هفته ست دارم غصه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت چند نفر یادشون میمونه بین اون همه آدم آرایش تو خوب نبوده؟؟یا اصلا بهم بگو با فکر کردن بهش چی ع ...

آخه از روزی که عروسی تموم شده تاحالا چندنفر بهم گفتن چرا یادشون نرفته پس 🥲

2805

درک میکنم واقعا برای یه خانوم اینکه توی یه مجلس اون طوری که خودش میخواد نباشه خیلی عذاب آوره

اما باور کن که ما برای اومای اطرافمون خیلی مهم نیستیم که زوم کنن رومون ، به این فکر کن عروسی بعدی اون طوری که دوست داری اماده میشی 

چی بگم والا
ترسیدمقبلا دیده بودم هرکی میره آرایشگاه خوب نمیشه

الان ک قبلا نیست میرفتی بهتر بود

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

همین عروسی دخترعموم یه تومن داده بود آرایشگاه خیلی بد شده بود همش میگه کاش نمی‌رفتم

پس کلا تو آرایش عروسی شانس نداری 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

آخه از روزی که عروسی تموم شده تاحالا چندنفر بهم گفتن چرا یادشون نرفته پس 🥲

مطمئنی اونا دوستت دارن؟

حسادت نمیکنن؟

دشمنت نیستن؟

چون من هیچوقت به کسی که دوسش دارم نمیگم لباست یا آرایشت بد بود مگر اینکه بپرسه

حالا تو که باز خاستگارم گرفتی خب لابد اونقدر که فکر میکنی بد نبودی

وگرنه مگه میشه افتضاح باشی و خواستگار بگیری؟؟

خب میگفتی نمیذارم برو بابا چیه

من به وضوح توی متنی که نوشتم از بقیه نظر خواستم که یه حرفی بزنن من آروم بشم اینکه شما بی اهمیت به حرف من یه کاره پریدی وسط عکس میخوای حق به جانبم هستی نشان از سطح بالای فکری خودته 

به سلامت 

مطمئنی اونا دوستت دارن؟ حسادت نمیکنن؟ دشمنت نیستن؟چون من هیچوقت به کسی که دوسش دارم نمیگم لباست یا آ ...

توی دوستیشون شک دارم خدایی من به هیچ کی نمیگم بد شدی 

می‌دونی ناراحتیم از اینه من پوستم خیلی روشنه اون کرمه تیره بود تضاد بدی با پوست بدنم ایجاد کرده بود از این خیلی حس بدی میگیرم 

هزینه میکاپ و شنیون الان چقدره تقریبا

برای عروسی دختر عمم تهران جای خیلی خوب رفتم و VIP تیر ماه پارسال 6 م

2810