2777
2789
عنوان

بین شوهرتون و بچه هاتون و پدرتون ب یکیو انتخاب کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 43 پست

هزار بارم باش هر سه رو انتخاب میکنم پدرم یه قهرمان  جونمم واسش میدم ، 

بااین خونواده ایی که داری برگرد سر زندگیت با شوهرت دوست شو به زبونش بگیر یه کلام خرش کن تامام

ببین خودت باشوهرت بیرون از خونه قرار بزار صحبتاتو باهم بکنین باهم به توافق برسین فعلا نذار شوهرتو با ...

نصف بزرگای شهر اومدن وساطت بابام میگه تا نیاد بگه غلط کردم ک بت بی احترامی کردم  نمیزارم دختر برگرده  هر دقیقه ام یه شرط عجیب میزاره  اونم مدام داداشاش بابام و تهدید میکنن ک بخوای زندگی اینارو ازهم بپاشی فلانتون میکنیم و ..

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به باباتخیلی جدی بگو تکلیفم چیه برم یا طلاق . تا کی میخوای بلا تکلیف بشی . همین امروز زنگ یا پیام ...

عزیزم خوبی غزاله چقد خوشحال میشم میبینمت  اره همه همینو میگن مدام خاله هام میگن چقد پوستت کلفته مگه تو ک اینهمه تونستی دووم بیاری تو خونه پدرت  مث دیوونه خونه اس واقعا   خاک برسرم  توکوچه باید میموندم ولی برنمیگشتم ب جهنم   

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

2805
الان تصمیمت چیه

میخوام برگردم هرشبم با خانوادم دعوا میکنم ک میخوام برم بابامم باپسربزرگم خیلی ناسازگاره  مادرمم تحملشونو نداره توقعی ام ندارم  بلاخره دوتابچه کوچیکن و گریه و اذیت دارن ... ولی بابام میگه  برم بگم بیان التماسشون کنم بیان دنبالت؟ درحالی ک وقتی میان نمیزاره من خودمو نشون بدم میبره خونه خودش ... بی احترامی میکنه ک برن دیگه نیان ازطرفی شوهرم حکم ازدواج مجدد گرفته و از این شهر رفته  مغازه هاشم گذاشتن واسه فروش  کارواش و لوازم ماشین و ...  

بابامم میگه اگه برگشتی و منو ضایع کردی شیش ماه زندانش میکنم بخاطر توهینش ک اومدم خونه و ۸۰ تومن جریمه هم باید بدید  وقتی افتاد زندان دیگه راهت نمیدم اینجا 

میخوام برگردم هرشبم با خانوادم دعوا میکنم ک میخوام برم بابامم باپسربزرگم خیلی ناسازگاره مادرمم تحمل ...

همه چی گذاشته فروش رفته شهر دیگه که راحتتر زن بگیره

بابات چی فکر می‌کنه معلوم نیست . هدفش طلاقه لابد. اصلا گذشت ندارن.

همه چی گذاشته فروش رفته شهر دیگه که راحتتر زن بگیره بابات چی فکر می‌کنه معلوم نیست . هدفش طلاقه لابد ...

هدفش طلاقه ؟ هدفس اواره کردن منه

برگرد بزار شش ماه تو زندان باشه شاید سر عقل اومد باباشم ۸۰تومنو میده. . برو تو خونه خودت با بچه هات ...

زنگ زدم ب یه خاله بزرگم ک با شوهرم حرف بزنه   خبری شد بت میگم 

میخوام برگردم هرشبم با خانوادم دعوا میکنم ک میخوام برم بابامم باپسربزرگم خیلی ناسازگاره مادرمم تحمل ...

سلام غزل عزیز خوبی؟پسرای گلت خوبن؟خب پس به پدرت بگو حالا که نمیزاره بری حداقل یه خونه براتون بگیره با امکانات که هم پدرو مادرت راحت باشن هم بچه هات آرامش داشته باشن.قرار نیست با خودخواهیاش بچه هات آسیب ببینن.الان خودت رو ببین بعد اینهمه سال چقدر از دستشون اسیب دیدی پس مطمئن باش بدترش رو بچه هات تجربه میکنن.تازه شما که بچه خودشون بودیدآزارتون دادن وای به حال بچه های شما.خلاصه بازبون خوش اگر میتونی پدرت رو راضی کن که اگر دوباره اومدن دنبالتون بزاره که برید.درضمن باز هم میگم اگر برگشتی انتظار یه همسر خوب رو از شوهرت نداشته باش.تو فقط یه جای امن وآروم وهمینطور خرج ومخارج خودت وبچه هات تامین باشن کافیه تا ان شالله بچه هات بزرگ بشن واز آب وگل دربیان.