هرچی هستم بخودم مربوطه مسلمن خودمو کوزت نمیدونم ادب صحبت تو فضای مجازیو دارم به همنوعام توهین نکنم
اگه ناراحت نمیشی کوزت اصلا دختر بدی نبود هم باهوش بود هم زیبا فقط زیاد ازش بیگاری میکشیدن
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب تو هم نرو سر کار بشین خونه استراحت کن مگه زنای خونه دار مجبورت کردن بری سرکار یا حقوقت رو برا او ...
حسادت نیست عزیزم من که کار نمیکنم خانوادمو میگم تاپیک در این مورد بود منم نظرمو گفتم
🌆🧸 ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:) حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)
خب هر کی انتخابش یه جور نیست قرار نیست به همدیگه توهین کنیمحرف شما توهین به خانومای خانه دار بود
من توهین نکردم اتفاقا تعریف کردم این که کارات کمتر باشه و استراحت کنی خیلیم خوبه
🌆🧸 ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:) حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)
من از ۲۰تادوسال پیش انواع کار رو کردم ولی از وقتی بچم بدنیا اومد فقط خانه داری میکنم بخدا خیلی لذت بخشه آرامش عجیبی دارم البته قبلا همکارای خونه رو خودم انجام میددادم ولی همش با خستگی بوداگه پول باشه واقعا خانه داری بهترین کار برای زن هست حیف که ما پولدار نیستیم وباید بریم سرکار
حسادت نیست عزیزم من که کار نمیکنم خانوادمو میگم تاپیک در این مورد بود منم نظرمو گفتم
آخه واقعا صدای دغل از دور خوشه خانمای خونه دار هم چینم خوشبخت نیستن میدونی خانمای خونه دار بیشتر دچار افسردگی میشن و نسبت به شاغلین زودتر از کار افتاده میشن
خلاصه اینکه هرکی تو هر موقعیتی که هست چه شاغل چه خونه دار هم مزیت داره هم معایب و هیچ کدوم مسبب ناراحتی یا خوشحال دیگری نیستن
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
پاشدی میگی استراحت میکننوالا مامان من خانه داره تاحالا ندیدم زیاد استراحت کنه همش مشغول کار وسروکله ...
نسبت به شاغلا کارشون راحت تره