2777
2789
هرچی هستم بخودم مربوطه مسلمن خودمو کوزت نمیدونم ادب صحبت تو فضای مجازیو دارم به همنوعام توهین نکنم

اگه ناراحت نمیشی کوزت اصلا دختر بدی نبود هم باهوش بود هم زیبا فقط زیاد ازش بیگاری میکشیدن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

هرچی هستم بخودم مربوطه مسلمن خودمو کوزت نمیدونم ادب صحبت تو فضای مجازیو دارم به همنوعام توهین نکنم

باشه تو با ادب 

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اگ اینجوری فک کنی باید بگی مگ مردا هم حمالن میرن کار میکنن ما بخوریم😐😐بلاخره باید زندگی یه جوری ...

باشه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

2805
خوب تو هم نرو سر کار بشین خونه استراحت کن مگه زنای خونه دار مجبورت کردن بری سرکار یا حقوقت رو برا او ...

حسادت نیست عزیزم من که کار نمیکنم خانوادمو میگم تاپیک در این مورد بود منم نظرمو گفتم

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

من راضیم خیییییلی هم راضیم 

ساعت کاری همسرم جوریه که بیشتر روزها صبح تا ظهر خونه است وقتی پیش هم هستیم خیلی خوش میگذره فکر اینکه این فضا رو ترک کنم و برم خیلی برام سخته 

من مسلمانم به خدای علی بن ابی طالب(ع)
خب هر کی انتخابش یه جور نیست قرار نیست به همدیگه توهین کنیمحرف شما توهین به خانومای خانه دار بود

من توهین نکردم اتفاقا تعریف کردم این که کارات کمتر باشه و استراحت کنی خیلیم خوبه

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

من تو شرکت عموم کار میکردم زمان مجردیم کار نرم افزاری و حسابداری دوسال پیش حقوقم سی و پنج تومن بود ا ...

حیف شده خدای

کاش میتونستی بری 

کار بیرون از خونه و مستقل بودن حس خیلی خوبی داره

هر چند خودم خانه دارم

اصلا از این کلمه خانه دار متنفرم 

مخصوصا زمانی که میری جای و جلو شغل باید خانه دار بنویسی

من از ۲۰تادوسال پیش انواع کار رو کردم ولی از وقتی بچم بدنیا اومد فقط خانه داری میکنم بخدا خیلی لذت بخشه آرامش عجیبی دارم البته قبلا هم‌کارای خونه رو خودم انجام میددادم ولی همش با خستگی بوداگه پول باشه واقعا خانه داری بهترین کار برای زن هست حیف که ما پولدار نیستیم وباید بریم سرکار

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
من توهین نکردم اتفاقا تعریف کردم این که کارات کمتر باشه و استراحت کنی خیلیم خوبه

پاشدی میگی استراحت میکنن

والا مامان من خانه داره تاحالا ندیدم زیاد استراحت کنه همش مشغول کار وسروکله زدن با بچس 

حسادت نیست عزیزم من که کار نمیکنم خانوادمو میگم تاپیک در این مورد بود منم نظرمو گفتم

آخه واقعا صدای دغل از دور خوشه خانمای خونه دار هم چینم خوشبخت نیستن میدونی خانمای خونه دار بیشتر دچار افسردگی میشن و نسبت به شاغلین زودتر از کار افتاده میشن 

خلاصه اینکه هرکی تو هر موقعیتی که هست چه شاغل چه خونه دار هم مزیت داره هم معایب و هیچ کدوم مسبب ناراحتی یا خوشحال دیگری نیستن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

پاشدی میگی استراحت میکننوالا مامان من خانه داره تاحالا ندیدم زیاد استراحت کنه همش مشغول کار وسروکله ...

نسبت به شاغلا کارشون راحت تره 

2810