ati_black مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 471 عنوان محلول سریتا و شامپو کافئین سریتا به رشد مو کمک مسمنه 52 بازدید | 6 پست تروخدا کمکم کنید موهام اندازه دم موش شده من خیلی خیلی مو داشتم اونایی ک استفاده میکنن یا کردن باعث میشه مو پرپشت بشه و دربیاد؟ چقد طول میکشه 1403/09/01 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا۲۵۵۵ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 5149 من شامپو ضد ریزش زیاد استفاده کردم تاثیر ندارهآزمایش چکاپ و سونو گرافی انجام دادی؟
ati_black مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 471 من شامپو ضد ریزش زیاد استفاده کردم تاثیر ندارهآزمایش چکاپ و سونو گرافی انجام دادی؟ اره دادم اوکی بودحتی تو ارثمونم پرپشتیهدارو میخورم محلولم میزنم شامپو هم استفاده میکنم فقط ریزش موهام قطع شده رشد نمیکنه
زهرا۲۵۵۵ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 5149 اره دادم اوکی بودحتی تو ارثمونم پرپشتیهدارو میخورم محلولم میزنم شامپو هم استفاده میکنم فقط ریزش موها ... پس اوکی میشهمن خیلی تلاش کردم بفهمم دلیلش چیهبعد ۳سال فهمیدم ریزش موهام خیلی به خوابم بستگی دارهخوابت رو تنظیم کن صبح ها برو پیاده روی حالت خوب بشه
ati_black مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 471 پس اوکی میشهمن خیلی تلاش کردم بفهمم دلیلش چیهبعد ۳سال فهمیدم ریزش موهام خیلی به خوابم بستگی دارهخواب ... من دلیلشو میدونم بخاطر قرص های ضد صرع ک میخورم عوارضشه
زهرا۲۵۵۵ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 5149 من دلیلشو میدونم بخاطر قرص های ضد صرع ک میخورم عوارضشه ان شالله که خوب میشیهمه مریضی ها از عوارض زندگی ماشینی اگه غذای سالم بخوری و پیاده روی صبحگاهیی داشته باشی خیلی از مریضی های آدم درمان میشه
ati_black مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 471 ان شالله که خوب میشیهمه مریضی ها از عوارض زندگی ماشینی اگه غذای سالم بخوری و پیاده روی صبحگاهیی داشت ... مرسی انشالله