2777
2789
عنوان

بچه بی ادب

299 بازدید | 13 پست

بچه خواهر شوهرم هر وقت اومد خونه ام اسباب بازی بچم ورداشت برد....خواهر شوهرمم میگه میارم!!!!! بازی کنه نیاورد....

وسایل پزشکی برا بچم خریده بودم  ورداشت برد کیف بچم برد.الانم میخان بیان رو اسباب بازی بچم کشیدم در اتاق بسته هم باشه میره باز میکنه تا برداره بدم میاد من بچه خودم اصلا اینجوری نیس از کنارم تکون نمیخوره جای بریم خیر سرش خواهر شوهرم معلمه چ کنم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
اونامیان وسایل بچتوجمع کن توهم یادبده بچت یه باراینکاروبااونابکنه حالشون جابیاد

من بچم ایتکارو بکنه تیکه پارش میکنم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازش بگیر .

از زبون بچت بگو وای عزیزکم مثلا دختر دایی اگه این عروسک نباشه خیلی غصه میخوره لطفا نبرش. 

اگه دوست داری بگو برات میخرم ولی نبر.

بعدشم نخر.

چندبار اینجوری بگی  شاید موثر باشه

عشق ممنوعه❤️‍🩹
2805

مکن گستاخ کودک را برِ خویش

که در گِل کرده باشی گوهرِ خویش

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچن سخت نگیر

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

بچن سخت نگیر

ای شیطون !

تو فکر کنم اسباب بازی‌های دختر دائیتو برمیداشتی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
ای شیطون !تو فکر کنم اسباب بازی‌های دختر دائیتو برمیداشتی

😐

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

حالا این که خوبه 

ما یه بچه فامیل داریم

همونجور که دوس دارین  خونه خودتون تمیز باشه ما هم دوست داریم نه که خونه مردم و با طویله اشتباه میگیرن بعضیا

این چه وضعشه واقعا

ناهار و شامو که خونه ما میخورد ساعت صبحانه هم نمیدونست وگرنه اونم میومد مامانشم که انگار نه انگار انگار از خداشه 

منم یه روز واقعا گفتم برو خونتون موقع ناهار شام خونه ‌کسی نمیرن 

یا وقتی با مامانش میاد دیگه برا خونه ما و اعصاب ما که آسایش نمی موند

مامانشم فقط میخنده 

خوراکیشونو میخورن میندازن تو حیاطمون

حالا اگه خونه خودشون بچه ش بخواد خرابکاری کنه چنان داد نمیزنه سر بچه ش

😐

🤣🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬