2777
2789
عنوان

رفتم دندونپزشکی حدس بزنید چقدر هزینم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 119 پست
روکش یا پر و‌عصب کشی اره ولی لمینت ن اگ بی پول بودم

اره ولی جلویی هامم پوسیده بود ... سر بارداری اولم کلی لک پوسیدگی افتاد روشون حتی روم نمیشد بخندم 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

خب اگه پول نداشتی که اینهمه خرج دندون نمیکردی

چه اصراری توی این تاپیک به پول داری یا نداری استارتره😂😂 طرف دندون خراب داشته باشه عفونت کنه وارد خونش میشه و در اخر دورازجون باعث مرگ هم میشه مجبوره هر جور شده از هرجا که شده درست کنه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا از کجا پول آوردی؟ من الان سه تا ترمیم دارم گفته ۹ تومن میشه باید جمع کنم برم تا ماه دیگه

ترمیم همون پرکردنه؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
حدود ۳۴۰ ☹️☹️

اشکال نداره دندون خیلی تو صورت به چشم میاد و خیلی تو زیبایی تاثیر داره مهم اینه که دندونات و لبخندت سالم و خوشگل شد 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
من هفته پیش دوتا ترمیم کردم ۸وخرده ای

ترمیم که درمانگاه ها مجانی انجام میدن

من چند روز پیش بهترین و گرونترین کلینیک شهرمون رفتم... گفت 2 میلیون

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اره همین حدود 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

جایزمو بده😁😁

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ترمیم که درمانگاه ها مجانی انجام میدنمن چند روز پیش بهترین و گرونترین کلینیک شهرمون رفتم... گفت 2 می ...

منم پیش دکتر خیلی خوب استانمون رفتم با مواد کامپوزیت و خیلی خوب پر کرد

دوتا ترمیم با عکس ۸و۸۰۰

نه من لمینت ارزونتر سفارش دادم اگه گرون سفارش میدادم ۵۰۰ میشد

برگهایم

دندونپزشکی واقعا گرونه

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
ترمیم که درمانگاه ها مجانی انجام میدنمن چند روز پیش بهترین و گرونترین کلینیک شهرمون رفتم... گفت 2 می ...

منم ۲ تومن ترمیم هام شد ...

ولی خب نمیتونستم برم با دوتا بچه کوچیک ساعت ها بشینم توی نوبت درمانگاه تا روزی ی دونه ترمیم برام پر کنه حدود ۱۰ تا ترمیم فقط داشتم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

2810