2777
2789
عنوان

رفتم دندونپزشکی حدس بزنید چقدر هزینم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 119 پست

فکر کنم اندازه کوییک واقعی خرجت شد

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
لمینت یک واحد عصب کشی ۱۰ واحد ترمیمی ۳ واحد ایمپلنت

200 تومن

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲ تومن ترمیم هام شد ...ولی خب نمیتونستم برم با دوتا بچه کوچیک ساعت ها بشینم توی نوبت درمانگاه تا ...

آره درست میگی. .. من پارتی دارم ظرف 10 دقیقه 3 تا را ترمیم کرد مجانی

الان واسه ایمپلنت حسابی جیبام خالی کردن😂😂

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ایمپلنت سوئیسی درجه یک... 16 تا22 میلیونترمیمی 500 تا 1.5عصب کشی 3.5 تا 10باقی را نمیدونم

ایمپلنت سوئیسی گرفتم ۲۰ تومن کره ای داشت ۱۶ تومن آلمانی ۲۷ تومن ی مدل خیلی لاکچری که اسمشو یادم نیست داشت ۳۵ تومن 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

فکر کنم اندازه کوییک واقعی خرجت شد

دقیقا واقعیتش من خیلی اهل این مدل خرجای بزرگ و خرج واسه زیبایی نیستم متاسفانه خیلی زورم اومد 😂

آره درست میگی. .. من پارتی دارم ظرف 10 دقیقه 3 تا را ترمیم کرد مجانیالان واسه ایمپلنت حسابی جیبام خا ...

😂😂

باید موادشم خوب باشه شوهرم 15 ساله یه دندون پر کرده هیچکار نشده هفته پیشم رفت پیش همون دکتره که 15 س ...

اتفاقا درمانگاه‌ها چون دولت پولش میده جنس موادش ن بهتره و مطب‌ها جنس اشغال را جای جنس خوب جا میزنن

من 3 تا دندون رفتم مطب درست کردم با هزینه زیاد، تو بارداریم هر 3 تاش شکست و کامل خرد شد، الان دارم ایمپلنت میکنم

ولی 6 تا را رفتم درمانگاه عالی... با کمترین نرخ درحالی که دکترش گفت دو سه سال میره، الان خداراشکر بیشترم رفت

تازه با دندونام پسته می‌شکونم و کشک میخورم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اتفاقا درمانگاه‌ها چون دولت پولش میده جنس موادش ن بهتره و مطب‌ها جنس اشغال را جای جنس خوب جا میزننمن ...

خدا رو شکر عزیزم که راضی هستی هر جایی یه مدله دیگه....

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خدا رو شکر عزیزم که راضی هستی هر جایی یه مدله دیگه....

آره همه درمانگاه ها نه... بعضیاشون

البته منم کار درستی نمیکنم🤦‍♀️🤦‍♀️واسه همین کشک چند روز پیش یکی از دندونای عصب کشیم شکست، الان نوبت ایمپلنت بهم داده واسه بهمن... شوهرم میگه واسه یه کشک 30 میلیون خرج تراشیدی🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁

ایمپلنت سوئیسی گرفتم ۲۰ تومن کره ای داشت ۱۶ تومن آلمانی ۲۷ تومن ی مدل خیلی لاکچری که اسمشو یادم نیست ...

تا آلمانی را شنیده بودم، حتی چینی هم شنیدم زدن

لاکچریه را نشنیده بودم

البته یه دکتره گفت اینا گرونیشون فقط به خاطر گارانتیشون هست

سوئیسی گارانتی 10 ساله داره فکر کنم، اگه بیرون بیاد یا بشکنه مجانی دوباره واست انجام میدن

2810