2777
2789
عنوان

رفتم دندونپزشکی حدس بزنید چقدر هزینم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 119 پست
ترمیم که درمانگاه ها مجانی انجام میدنمن چند روز پیش بهترین و گرونترین کلینیک شهرمون رفتم... گفت 2 می ...

باید موادشم خوب باشه شوهرم 15 ساله یه دندون پر کرده هیچکار نشده هفته پیشم رفت پیش همون دکتره که 15 سال پیش براش انجام داده بود 8 تومن برای عصب کشی و پرکردن یکی از دندونای جلوی دهنش ازش گرفت 

بعد من پارسال رفتم درمانگاهی که با بیممون قرارداد داشت دو تا دندون رو 4 تومن هصب کشی و پر کرد دو ماه بعدش موادش از توش در اومد

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
روکش یا پر و‌عصب کشی اره ولی لمینت ن اگ بی پول بودم

دیگه وقتی میری دندونپزشکی نمی‌ذارن بیای بیرون😂

من از درد شدید با وجود ترس از ایمپلنت آخرش مجبور شدم، گفتم فقط همون یکی... الان نوبت ایمپلنت سومم گرفتم😂😂😂 یعنی دندونام بهم حسادت میکنن پشت هم خراب میشن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لمینت واسه زیبایی نه درست شدن دندون

بله میدونم اما استارتر میگه دندونای جلوشم لکه دار شده بوده مجبور بوده اینکارو بکنه البته مهم اینه که الان داش راضیه از این تغییر... خدا کنه همه پول داشته باشن که بدن هیچ دغدغه ای بتونن هر کاری که دوس دارن انجام بدن.... 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
منم پیش دکتر خیلی خوب استانمون رفتم با مواد کامپوزیت و خیلی خوب پر کرددوتا ترمیم با عکس ۸و۸۰۰

چقدر گرون میگیرن🥴🥴🥴 من ترمیم کم بود مثل لکه گیری گفت 2 ت...

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چه اصراری توی این تاپیک به پول داری یا نداری استارتره😂😂 طرف دندون خراب داشته باشه عفونت کنه وارد خ ...

عزیزم ممنون 🤩😘

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

منم که ناراحت نشدم خیلی خوبه آدم پول داشته باشه به خودش برسه

میدونم عزیزم منم کلی در جواب پست شما گفتم🌹

😂😂بزار برم سر کوچه بخرم الان میام

😂😂😂😂😂

2810