2777
2789
عنوان

مدام بهم‌میگن عروس بعدی توییی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2879 بازدید | 122 پست
تو توی خرداد یا تیر خاستگار برات میاد کسی هست که دوستت داره بت فکر میکنه ولی تو ازش خبر نداری

گلم پیام بده خودت لطفا

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این نظرمنه😁

اولاً خووووووش بحالت که مجردی..قدراین دوران روبدون.

بعد انشالله خیلی زود یکی مثل خودت  مهربون،، خدا نصیبت کنه.. کنارش خوشبخترین بانو باشی جانم😍

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
پاکسازی کن با چهار تا کلمه .بزن نت میاره پاکسازی هواپونو

دیگه همه اعتقاداتمو از دست دادم آخه😔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
2805
این نظرمنه😁اولاً خووووووش بحالت که مجردی..قدراین دوران روبدون.بعد انشالله خیلی زود یکی مثل خودت مه ...

مجردی ام از یه سنی به بعد خوب نیست

مرسی از محبتت مهربونم 🥺🫂

به منم همینو میگن دقیقا هم سنیم دیگ شرایط همینه عزیزم

دردآوره خسته شدم ازشون😔

مجردی ام از یه سنی به بعد خوب نیستمرسی از محبتت مهربونم 🥺🫂

خوب هنوزوقت داری..اون قدرم از وقت ازدواجت نگذشته جانم.

بیخیال حرف مردم باش..

قربونت عزیزم🥰❤️

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
2810