2777
2789

ازتون خواهش میکنم اگه بتونید بخونید این پستم لایک کنید تعداد مشخص بشه من دست بوس شماهاهستم الهیدعوض خیرش برگزده ب خودتون برای سلامتی شفای دخترم جواب ازمایش خوب بیاد بحقوحضرت زهرا

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

چشم فردا میخونم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
منم شفای پسرمو میخوام،😔فرزادگل معصومممن برای دختر شما میخونم،امشب یا فردا

عزیزم انشالله خداشفاش بده سلامتی بده منم ب نیت پسرتون امشب میخونم مشکلش چیه؟

تمرکز پایین،نداشتن کلام😔

الهی نگران نباش اینا درست میشن امید خدا ببرش کاردرمانی

مشکل دختر من که دکترحدس زده میگه ممکنه ژنتیکی باشه اینده باعث بلاازش دور باشه ف ل ج بشه😭😭😭😭خیلیییی درمانده هستم خیلییییی مگه خدا معجزه کنه این یک درصد بزنه تو کمر۹۹ درصد احتمال دکتر😭😭😭😭

2810