2777
2789

بعضی وقتا استوریمو ریپلای میکنه ..بعد دیگه صحبتو ادامه نمیده ..خیلیم مغرور و خودشیفتس ..زبان بلده دهن منو سرویس کرده استوریاش ..چتاش اکثرا خارجی میحرفه ...باشگاه میره همش از هیکلش عکس میزاره ..ولی نمیدونم چرا ازش خوشم میاد...

دیشب استویمو ریپلای کرد نوشت wow 

بعد چنتا ویس داد ک توش انگلیسی حرف میزد یه کلمه هم نفهمیدم چی میگه   بهش گفتم چی داری میگی ؟باز ویس داد با خنده انگلیسی حرف میزد 

بعد نوشت هیچی ازت تعریف کردم منم گفتم ایشالا ک فش ندادی بعد ب زبون خودمون گف اخه مگ میشه چن دیقه پشت سرهم فش  داد ازت تعریف کردم ..منم نوشتم ممنون و لایک کرد و دیگه ادامه نداد چتو

نمیفهمم هدفش چیه اگه قصدش  مخ زدن منه چرا دیگه چت رو ادامه نمیده ؟؟

بی فالووینق هاش تنها دختری ک فالو کرده منم ..

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
چس کلاس میزاره😂

خب چراااا از اول ریپلی میکنه من خوشحال میشم بعد دیگه ادامه نمیده 

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه‌ ی ارتباطات روزانه که قرار نیست به ‘رابطه’ ختم بشه.

ببخشید باید ب چی ختم بشه /؟

خوب شاید نمیدونه چی بکه

دهن منو سرویس کرده یساله چص مغز

میدونه روش کراشی

شاید حس کرده 

ولی بهش نگفتم 

ببخشید باید ب چی ختم بشه /؟

اینکه میگید سعی میکنه با شما انگلیسی صحبت کنه و خب شما نمی تونید مثل اون جوابش و بدید، نشون میده اون دنبال شخصی هست که بیشتر شبیه خودش باشه. 

در ضمن، دوست اجتماعی همون شخصی هست که شما توی دایره ی کسایی هست که میشناسه و ارتباطات اجتماعی مثل لایک کردن پست رو باهاش داره. 

اینکه میگید سعی میکنه با شما انگلیسی صحبت کنه و خب شما نمی تونید مثل اون جوابش و بدید، نشون میده اون ...

من که نمی‌گم بیاد ب من بگه بریم تو رابطه 

میگم چرا میاد دیگه صحبتو ادامه نمیده(بارها این کارو کرده)،،اگ دنبال کسی بود که شبیه خودش باشه همون بار اول فهمید من زبان بلد نیستم(زبان بلد بودنم چیز خیییلی بزرگی نیست که میگی دنبال کسی میگرده ک شبیه خودشه!مگه دانشمنده😐)

بعد اینکه رفیق اجتماعی و اینام مضخرفه