2777
2789

کاش منم پرنسس بابام بودم 

کاش شماره بابام حداقل سیو داشتم 

کاش وقتی جایی کارم لنگ میشد زنگ میزدم میگفتم باباا

کاش میدونستم روز پدر چندمه اصلا بابام متولد چه سالیه 

کاش قهرمان اول زندگی منم بابام بود 

بابا کاش  ی مکالمه ده دقیقه ای تک این ۱۹ سال زندگیم داشتیم باهم 

کاش ی بار سر سفره جمع میشدیم 

بابا کاش  هر وفت صدای در پارکینگ میومد تو دلم نمیگفتم باز این اومد اه

کاش مامانم دلسوزم بود 

کاش وقتی میگفتم حالم بد مث ی حرف گذرا بهش نگاه نمیکرد حداقل ی بار تو طول روز میپرسید بهتری؟ 

کاش اگ گرسنه میخوابیدم مامانم جوش میزد 

کاش میتونستم مث دوتا رفیق باهم ی ساعت حرف بزنیم 

کاش داداشم ادم بود میتونستم بهش تکیه کنم 

چقدر دلم تنگ شده واسه بچگی هاش 

کاش داداشم سر عقل بیاد 

کاش منم ی خانواده داشتم 

کاش من اصلا دنیا نمی اومدم انقدر ازشون خشم دارم ک با فحاشی کردن بخشون یکم اروم میشمم 

اقااا من اصلا انقدرام قوی نیستممم ب پیر ب پیغمبر من تحملش مدارمممم حس میکنم تو دنیا گم شدم

عزیزم.. 

میفهمم همشو نه ولی به نسبت های مختلفی منم از اینا دارم ون تا ها اضافه تر..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانواده مرفه و گرم و خوشبخت حسرتمه

من فقط خانواده 

وقتی ب پول برسی تازه میفخمی ک دارایی اصلی خانوادس واسه خمسنه ادمای ثروتمند مثل مسی رونالدو و.... انقدر خانوادشون براشون مهمع

من فقط خانواده وقتی ب پول برسی تازه میفخمی ک دارایی اصلی خانوادس واسه خمسنه ادمای ثروتمند مثل مسی رو ...

دارایی دوتاش با همه چون تو داشتی نمیدونی نبودنش بده😘همینطور که یکی خانواده خوب داشته میگه خانواده مهم نیشت

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
دارایی دوتاش با همه چون تو داشتی نمیدونی نبودنش بده😘همینطور که یکی خانواده خوب داشته میگه خانواده م ...

منم نگفتم تو قفر باشه ادم ی زندگی نرمال هم راضی ام ولی خانواده خوب 

با میلیاردر باشم هیچکی نداشته باشم