2777
2789
عنوان

تاحالا از مادرشوهر ضربه خوردید⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 84 پست
پناه بر خدا یکی نیست بگه شما که پسرتو کردی نوکرت چرا میری براش زنش میگیری

واقعا . حتی برا پسرش تعیین میکرد ساعت چند بخوابیم و زنگ میزد میگفت فردا چی بپوش . پسره ام ی سر از خونه داری مامانش میگفت میگفت چرا سطل آشغال بزرگه مثل مامانم کوچیک میگرفتی . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مادرشوهر منم وقتی توی عروسی بری پیشش دست میاره چیزتو میگیره یا اگه پسراش خم بشن چیزشون میگیره

😐😐😐😐😐😐

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

واقعا گستاخ و بی ادبن خوب شدن جوابشونو دادی

ولی جیگر بزنی تو سینه قفسه سینه درد میگیره نه قلب

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مادرشوهر منم وقتی توی عروسی بری پیشش دست میاره چیزتو میگیره یا اگه پسراش خم بشن چیزشون میگیره

😮

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
دیدی چقد بده درکت کردمخب میزد تو سر خودش تورو چرا نیشگون گرفت

والا نمی‌دونم حالا خوبه من اون موقع مثل کلفت براشون کار میکردم 

گرچه هنوزم می‌کنم 

ولی رفتار مادر شوهرم منو خیلی ناراحت کرد نمی‌دونم چطوری بگم 

یعنی من بعد اون شب آدم سابق نشدم 

حرفاش و رفتارش از نیشگون خواهر شوهرم بیشتر درد داشت 

والا نمی‌دونم حالا خوبه من اون موقع مثل کلفت براشون کار میکردم گرچه هنوزم می‌کنم ولی رفتار مادر شوهر ...

یعنی فک کرد کبودی  از  بوسه است ؟

درست متوجه شدم یا چی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بیمار ج 😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
یعنی فک کرد کبودی از بوسه است ؟درست متوجه شدم یا چی

نه بابا 

داستانش طولانی خواهر یه خونواده در حد انسان های اولیه هستن 

کمرم درد می‌کرد آخر جشن دست به کمر شده بودم یعنی دستم تو پهلوی چپم بود دعوا کرد کلی حرف زشت که تو شکمت رو به پدر شوهر و بقیه مردا نشون میدی اونقدر حرف بارم کرد که پدر شوهرم آخرش گفت بسه دیگه 

این فقط یکیش بود 

2810